Ekli dosyayı görüntüle 272362bu ermeni mezarından kil neden çıkar ustar
Son düzenleme:
Bilmiyorum da usta elimde olan tek resim bu var şimdilik kazma girmiyor elle kopuyor hildi bile sıyıramıyor usta sadece mezarın oldu gibi sermişler üzerinesen yeni degilsin raconu biliyon.......
Arazide Buldugunuz İsaretin Fotoğrafini Nasil Çekmelisiniz..?
Bu bölüm @Comandante isimli üyemizin ilgili konudaki paylaşımıdır. Kendisine teşekkürlerimizi sunarız. Sizde SADECE bu konu ile alakalı düşünce ve tecrübelerinizi yazınız lütfen. Başka bir hususu yazmayınız. Sadece Fotoğraflama ile alakalı olsun. @BulursamKader25: " AÇACAĞINIZ KONU İLE...definesohbeti.com
Bende başka bişey sandım usta ben bukadar ağır işçiliği Bi mezara neden bukadar yaparlar diye soruyorumMezar olduğu için çıkar?
malasef bu sekilde yardim oneri fikir sunulmasi zayif ve faydasiz kalir.bir sonuc cikarilamaz2
Bilmiyorum da usta elimde olan tek resim bu var şimdilik kazma girmiyor elle kopuyor hildi bile sıyıramıyor usta sadece mezarın oldu gibi sermişler üzerine
Anlıyorum sizi usta orada çok mezar var 500 metre yakınında kilise varmış usta şimdi yok tabikimalasef bu sekilde yardim oneri fikir sunulmasi zayif ve faydasiz kalir.bir sonuc cikarilamaz
Normal mezar olmaması lazım. Çünkü normal mezarda kil pek olmaz. Yeri tam olarak görmediğim için kil genellikle oda mezar mahsen tarzı yapıları kapatmak için kullanmışlar.Bende başka bişey sandım usta ben bukadar ağır işçiliği Bi mezara neden bukadar yaparlar diye soruyorum
Ustam mezar olduğuna eminmisin, nasıl tespit ettin? Orası arazinin doğal yapısına benziyor.Anlıyorum sizi usta orada çok mezar var 500 metre yakınında kilise varmış usta şimdi yok tabiki
Ustam çevrede mezar olabilir. Sen nasıl tespit ettin , kusura bakma da tespitin doğrumu? Onu sordum.Ustam orada iç yoksa 500tane mezar var gittiğimde çekerim senin için