Ozaman fotoğraf şart ustam geniş açılı seni girişe yonlendirelim. Ama söz istiyorum yanına bir kişi alıp ne olur ne olmaz aksilik olursa yardım etmek veya yardım çağırmak için yanında götüreceksin.
Ozaman fotoğraf şart ustam geniş açılı seni girişe yonlendirelim. Ama söz istiyorum yanına bir kişi alıp ne olur ne olmaz aksilik olursa yardım etmek veya yardım çağırmak için yanında götüreceksin.
Nasip olursa okullar kapandiginda is hayatimi sonlandiracagim. O zamana kadar nereye yerleseceginizede karar vermis oluruz nasup olursa.Bayram abi emeklilik ne zaman abi beklemekle geçti ömrüm bi an önce öğrencin olmak istiyorum. Yakınız zaten çayını içmeye kapını çalmayı dört gözle bekliyorum
Kardasim,Ustam ben tek çalışıyorum orda yavaş yavaş aceleye gerek yok
İnşallah abi şuan yakınız zaten. Yolun bizim buralara düşerse bi çayımı içmeden koy vermem seni. Yüce Rabbim her zaman gönlüne göre sıhhat ve afiyet versinNasip olursa okullar kapandiginda is hayatimi sonlandiracagim. O zamana kadar nereye yerleseceginizede karar vermis oluruz nasup olursa.
Benim size verecegim egitim 3 saatte biter.
Gerisi sizin arazide bol bol calismaniza bagli. Araziden de ararsiniz cozemediginiz durumlari soylersiniz, bizde bildiginiz tum ihtimalleri kademe kademe uzaktan egitim metoduyla aktaririz insallah.
İsin ozu, mesele sizde bitiyor. Hersey gayretinize bagli.