Sol el kabartması

Viravira

Aktif Üye
Slm üstatler,
Bir zirvede magra ve magranin sag girișinde sol el kabartmasi var, bunun ne anlama geldigini bilen yardım edebilirmi.
Magranin içindeki karșı duvarda sanki kapak tașı var gibi etrafı horasanla kapatilmiș.
resimlerde görüldügü gibi.
Saygılar

Ekli dosyalar

bestek

Yeni Üye
horasan olduğundan eminseniz ilgilenin resimlerden gördüğüm kadarıyla evet o kadar çalışmayı sadece küçücük mağara için yapmazlar devamı olmalı el işaretine gelince eli bizzat görmüş biri olarak diyebilirimki el işareti böyle birşey değil gören herkes el demeli

APOLLONUS

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Giriş genelde işarerin tam altındadır. Sizin paylaştığınız sağ tarafına düşüyor. Yanlış yerdesiniz diye düşünüyorum.
Screenshot_2022-02-07-07-08-16.png

APOLLONUS

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ve fotoğrafı tekrar incelediğimde üstteki kayaların yerinden oynadığı ve kaya tuzağının bertaraf edildiği göze çarpıyor. Yani bu da alt tarafta zamanında açılmış olan bir yere işaret ediyor.

BayKuSs

Kader Yakışanı Yaşatsın.
Moderatör
Fotoğraf çoğaltırsanız daha sağlıklı olur el dediğin yerin yakından fotoğrafı varmıdır

Viravira

Aktif Üye
Ve fotoğrafı tekrar incelediğimde üstteki kayaların yerinden oynadığı ve kaya tuzağının bertaraf edildiği göze çarpıyor. Yani bu da alt tarafta zamanında açılmış olan bir yere işaret ediyor.
Slm üstat,
Kaya tuzaklari magra girișinin üstünde hala mevcut, ve magranin içinde karșida kapak alanen duruyo etrafı horasan suvalı sanki dikkatli bakarsaniz,

Ekli dosyalar

APOLLONUS

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Slm üstat,
Kaya tuzaklari magra girișinin üstünde hala mevcut, ve magranin içinde karșida kapak alanen duruyo etrafı horasan suvalı sanki dikkatli bakarsaniz,
Kayalığın karşısından çekilmiş fotoğrafları varsa ekleyebilirmisiniz özellikle kuş kafası gibi olan kayanın alt taraflarınıda görmek gerekli diye düşünüyorum.

Vikvik.

Member
yerin çok güzel ve tehlikeli. soru şu o mağara dediğin yerin ağzı kapalımıydı. sen mi açıp kapı dediğimiz yere ulaştın. kayalığın dışını güzelce detaylar ile fotolamalısın tahminimce israretler var.

Viravira

Aktif Üye
Kapali alandi, sadece benim gördugum sol el kabartmasi vardi En kisa zamanda geriden/sagdan/soldan resimler ekliycem

28karayel28

Moderatör
Moderatör
Resimlere bakarsak fazla söylenecek söz yok gibi, hedefte gayet açık sadece emin olmak için teknoloji yada iyi bir çubukçu desteği sonra işlem .