akıltopağı
Operatör
Bu siteye sadece uğradım kendimi kandıracak kadar hayalperest değilim.asla.İyi bildiğim tek şey ortada değil ama.çok güzel bir yılanın olduğu.ustam
Bu siteye sadece uğradım kendimi kandıracak kadar hayalperest değilim.asla.İyi bildiğim tek şey ortada değil ama.çok güzel bir yılanın olduğu.ustam
Mekana gidecekmisin tekrar.İyi bildiğim tek şey ortada değil ama.çok güzel bir yılanın olduğu.ustam
Evt haftasonlarım hep orada geçer benim.uzun zamandır.Mekana gidecekmisin tekrar.
O halde mekanı bir güzel fotolayıp gelirsin, tek fotoyla olacak iş değil bunlar.Evt haftasonlarım hep orada geçer benim.uzun zamandır.
Senin için daha hayırlı olucağını inandığım bir şey diğiveriğim o alanı daha geniş dolaşsan daha somut birşeyler yakalardınIsıramaz oldu artık .kaçtığı gideceği son yere vardı her taşın altına bakı
Ustam kuyruguna basarsam ısırır. Peşindeyim eminim yakınlarında biryrdeyim.son işaret ne olur ..yardımcı olurmusun
Evet geniş dolaştım bu sefer yılan dibine kolay vermez demiştin .unutmayarak geniş geniş gittim derinlerde doğalhiç bozulmamış yere vardım sanırım ilk resimdeki boydan oyulmuş oyukla alakalı birşeyler gözlemledim..buradan bana bir hayır gelirmi bilmem ama.orada yılan armazsam bile orda çay içerim genelde ora benim tutkum .imkanlar dahilinde çok çaylar içildi orada dostane .bizim çayımız hep var .herkese var.Senin için daha hayırlı olucağını inandığım bir şey diğiveriğim o alanı daha geniş dolaşsan daha somut birşeyler yakalardın
Buradan sana hayır yok demedi deme
Oradan benim bir avuç hakkım olan ganimetimi çarptılar hırsızlar?Senin için daha hayırlı olucağını inandığım bir şey diğiveriğim o alanı daha geniş dolaşsan daha somut birşeyler yakalardın
Buradan sana hayır yok demedi deme