kaynak Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir. Katılım 17 Kas 2018 Mesajlar 4,579 Tepkime puanı 6,060 Puanları 24 Yaş 55 26 Eki 2019 #97 Kamhi Leonard' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 260469 Iş gorurmu ????? Genişletmek için tıkla ... Ne bu şimdi yedek parça imalatımı hehe Bizdeki karasakızlar niye siyah ?
Kamhi Leonard' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 260469 Iş gorurmu ????? Genişletmek için tıkla ... Ne bu şimdi yedek parça imalatımı hehe Bizdeki karasakızlar niye siyah ?
dersu Bilgili Üye Katılım 25 Eyl 2018 Mesajlar 269 Tepkime puanı 235 Puanları 7 Yaş 53 26 Eki 2019 #98 kaynak' Alıntı: Bir bölgede rast geldim hayretliğim bu denli geniş şapkalı mantar ilk kez görmemdi bir karış vardı kavak mantarı dediler ? Genişletmek için tıkla ... Adını söylemişlerdi fakat unuttum. Son resimdekinin boyu 50 cm falan, kafası da rahat bir karış vardı, yenilebilir bir mantar, bir tanesi bir öğünü kurtarır.
kaynak' Alıntı: Bir bölgede rast geldim hayretliğim bu denli geniş şapkalı mantar ilk kez görmemdi bir karış vardı kavak mantarı dediler ? Genişletmek için tıkla ... Adını söylemişlerdi fakat unuttum. Son resimdekinin boyu 50 cm falan, kafası da rahat bir karış vardı, yenilebilir bir mantar, bir tanesi bir öğünü kurtarır.