Su kuyusu.

timur964

konularim
bence gündüz detaylı resim çek çevreyide bölge hakkında bilgide ekle ermeni işine benziyor çözulur burda

deli firat

DOĞACI
Bak olmaya başladı o ne öyle yılan degil ejderha kafası gibi neyse kardeşim ustanın dedigi gibi gündûz gözuylen iyi araştır detaylı fotolandır gözunden kaça bir işaret olabilir selametlen

Deli oldum:)

Engellendi
Abi bu tam olarak kuyunun icine bakio haklisin dier gozu toraga gomuluydu cikardik tunelin baslgicnoktasinda tunel tam olarak bunu arkasindabuda tunelden kuyunun icene bakio kuyunu tunelden bakarken kuyunun sagina bakio

ragıp

Uzman
hiç deli olma, bizler akıllıya hasretiz

kuyu olabilir, tünel olabilir
içeride ermeni işareti olabilir
ama para olacak diye bir şart ta yok
bunu sakın unutma.
kuyu çözülür, para çıkmaz ise üzülme
kuyuyu çözmüş olmak daha büyük bir zenginlik veya tecrubedir

selametle

Engellendi
Abi bnde onu diyorm cozeyim bunu varsa var yoksa yok sonra isime gucume bakayim iki haftadir burdayim

Turko

Uzman
Kuyuya girerken karış karış tünelin ağzına kadar bütün yüzeyi incele emaneti var mı yok mu o işi çöz önce , tünelin sonunu gördün mü sonunda ne var oda gibi bir yer var mı var ise tabanını muhakkak boşalt zemin taşı olur boşalttın yok mu sorun değil tünel kollara ayrılıyor mu tünelin bitişini gördün mü 1 metre gerisine geç duvarlarda geçiş ara gizli bölme mevcut tünelden biraz daha ufak olur hiç biri yok sa sonra çare duvarlarda kuyuya besleme yapan hatlar var mı yani kuyuyu dolduran delikler var mı su geliyor mu eğer besleme kanalları var ise en fazla 5 metre uzaktasın demek yukarıdan gireceksin içeriden değil 1 hafta ile çözülmez kuyu işleri usta işidir kuyuda çihaz çubuk iş yapmaz yerini gösteren haritan bile olsa elinde daha önce açmadı isen çıkamazsın işin içinden her bulduğun taş kafanı bulandırır kuyuları örerken yada tünelleri rast gele taş koymazlar hepsi birbirini tamamlıyor gibi durur , ayak işaretine gelelim bu yukarıda ki yazdıklarımı destekler ayak izi gizli olması gerekirdi toprak altında yada bir miktar üzeri dolu olur açıkta olmaz ayak izinin olduğu 1 metrelik alanda diğer ayak olur para kuyusunu gösterir onuda bul . Tünel ile kuyu birleşiminde yılan kafası demek tuzaktan başka bir şeyi ifade etmez bastığınız zemine dikkat edin baş üstünüze dikkat edin zehir olasılığı en kolay en etkili yoldur . Bol şans rast gelsin.

ÖMER HATTAB

Editör
İşaretleri yerinde değerlendirin
yoksa daha çokçalışıesın burda
bana böre yılanın kafasıyla size yön vermişler
bu taşı aldığınız şekle getirin sağdan devam edin diyor
birde bu taşı iyce temizleyip resimleyin,

Son düzenleme:

Engellendi
Abi kuyu kazdik kapaliydi yaklasik bes metre kadar sonra tunel cikti s seklinde kaviz yparak ilerliyo suyun ciktigi yerden v yapar sekilde yukari cikintiya delik birakilmis girdik orda da kuyu var ustu kapali ve ilerisinde bir sarma daha devam ediyo tunel ve zemin orulu ve ordan basladigimiz noktaya gelirken bir bir kupler vardi ve kazdigimiz kuyu sonunu gorelim dedik bi saglam dokuz adet kirik kup ile sag ayak kalibi bulduk basladigimiz kuyuda sol tarafta tunel kolunu altinda kor gozu olan yilan acik goz kuyuya kor olan paraya bakar sekilde ve vardigim konu tunel yilanin kuyrugu gibi her sardici kuyu ve kuyduktan su akip dolduruyor kuyuyu kiyu dibinde taslar hepsi yilan sekli ve giderek buyuk ust ustte kuyu etrafinda sanirim bes cember vardir oldugumuz kuyu