Garret bu işi iyi yapan bir firma ürünleri hep kalite mesafe az ama kararlı bir cihaz.sen plajlarda arama yapacaksan su altına gerek yok minelap ekinox 600 birkac metreye kadar su almaz ve tam senin tarzın olur net sonuçlar alırsın.yaşadığım konum, yani amatörce plajlarda yapmak istiyorum şimdilik nefesimin yettiği kadar derinlikler
abim bir arkadaş bana garret sea hunter mark 2 yi önerdi birde tesero sand shark ı, bunlar hakkında ne düşünüyorsun, garret sea hunter mark 2 daha güçlü sanki, sanırım 2. el güzel bir şey bulabilirim umarım tabi dolandırılmazsam 0 lar çok pahalı
Vakko Usta o zaman işimiz iş desene. Bizde youtuber abileri izleyip gaza geliyoruz . Doğrusunu yapmaya çalışırsakta çokta verimli olacağını sanmıyorum. Yinede bölgesel karakollardan izin alma şansımız olabilir sanırım. Yasalarda esnetme yapan amir memura denk gelebilirsek gayri resmi izinlerle bir şansımız olabilir belki. Kaynaklarla bilgilendirdiğin için teşekkür ederim usta.Dikkate alarak hareket edeceğim kendi adıma.Madde 160 - (1) Kaybedilmiş olması nedeniyle malikinin zilyedliğinden çıkmış olan ya da hata sonucu ele geçirilen eşya üzerinde, iade etmeksizin veya yetkili mercileri durumdan haberdar etmeksizin, malik gibi tasarrufta bulunan kişi, şikâyet üzerine, bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
Şikayet olsun veya kolluk kuvveti tarafından dedektörle görüldüğünüz anda sahilde sit alanı olmayan yerler dahil kesinlikle hakkınızda işlem yapılır.Derdinizi savcıya anlatırsınız.İzinsiz araştırma yapmak dahi suçtur.Mağaraya bile girip sadece araştırma yapmak dahi izne tabidir.İlgili kanunlarda maddeleri açıktır.Yazdıklarım işin yasal boyutudur.Hatta bir ara change.org sitesinde dedektör ile yüzeysel araştırma serbest olsun diye kampanya bile başlatmışlardı.
Türkiye ye girişte Atatürk Havalimanında faturalı cihazim için kılıfında ve özel çantasında oldugu halde bana işlem yapmışlardı. İlginç şekilde ( Tehlikeli madde taşımaktan ) Form doldurup imzalattılar 2 veya 3 saat beklemiştim.Vakko Usta o zaman işimiz iş desene. Bizde youtuber abileri izleyip gaza geliyoruz . Doğrusunu yapmaya çalışırsakta çokta verimli olacağını sanmıyorum. Yinede bölgesel karakollardan izin alma şansımız olabilir sanırım. Yasalarda esnetme yapan amir memura denk gelebilirsek gayri resmi izinlerle bir şansımız olabilir belki. Kaynaklarla bilgilendirdiğin için teşekkür ederim usta.Dikkate alarak hareket edeceğim kendi adıma.
Harbiden ozaman işimiz iş yani bende öyke özenipde başlamak istemiştim ama zor gözüküyor baksana başka arkadaşınızada havalimanında işlem yapmışlar ben biraz daha araştırayım konuyuVakko Usta o zaman işimiz iş desene. Bizde youtuber abileri izleyip gaza geliyoruz . Doğrusunu yapmaya çalışırsakta çokta verimli olacağını sanmıyorum. Yinede bölgesel karakollardan izin alma şansımız olabilir sanırım. Yasalarda esnetme yapan amir memura denk gelebilirsek gayri resmi izinlerle bir şansımız olabilir belki. Kaynaklarla bilgilendirdiğin için teşekkür ederim usta.Dikkate alarak hareket edeceğim kendi adıma.