Dedektorburada Banner Mobile

Sunak

Temucinhan39

Member
Bu alan sanki özel olarak yapılmış . Buraya bakıldımı hiç
Dardanos ustam, oraya baktım ama, dikkatimi çekecek birşeye denk gelmedim, ama birtek orada öyle toplu kayalar taşlar var detaylı şekilde bakmadım. Bir çubuk kullanarak burada böyle bir boşluk aldım, ama nekadar doğru bir ölçüm aldım neyin boşluğu bilemiyorum. Kayalık bölgeyi tekrar kontrol edeceğim.

Ekli dosyalar

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Kimsenin boşa kürek çekmesini istemem. Bu doğru olmaz. İyice tespitte bulunmadan parmak bile oynatmayın

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Şimdi sevgili ustam çubuk konusunda nasılsınız bilmiyorum. İyiyim diyorsanız önce boşluk ve değerli veriyormu bakınız. Yok diyorsanız işin ehli lazım. Yoksa boş uğraşırsın. Yazık olur boşa uğraşmak. Oyüzdendir kesin şurası diyemem. Lakin o kayaların olduğu yer burada en dikkat çeken yer onun etrafından ve merkezden dediklerime bakılabilir. Keşke o kayaları daha yakından resimleseydin Şöyle değişik açılardan

Son düzenleme:

Temucinhan39

Member
Kimsenin boşa kürek çekmesini istemem. Bu doğru olmaz. İyice tespitte bulunmadan parmak bile oynatmayın
Kayaların olduğu yerlerin fotoğraflarını çektim ustam, çubuk konusunda çok çok tecrübeli değilim, boşluk konusunda deneyerek tecrübeler edindim, değerli konusunda bilemiyorum test etmedim.
Kayaların olduğu bölgeyi resimledim ama dikkatimi çeken birsey olmadı sizde göz atarsanız sevinirim.

Teşekkürler

Ekli dosyalar