Dedektorburada Banner Mobile

Sunak

mayhem

Co Admin
Co Admin
Ucu sivri bir levye 10-15 kilo olsun vinç işi yapanlarda var baston misali vura vura gezin biraz boş vaktinde ses gelen yer belli eder kendini çok derin degilse varsa başka yer . Aksi taktirde boşluk için ya cihaz yada çubuk desteği almalısın @dardanos ustamizda yazmış gerekeni .

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Bence bu alanda sizin eksik argeniz mevcut. Oysa bu alandaki taşların çoğu bir yapıda kullanılabilecek taşlar ve bir çoğu da elden geçmiş taşlar. Mesela şu düzenlediğimiz resimdeki kanal doğal değil gibi. Oralardan hiç bir ışık alınmadımı

Ekli dosyalar

Temucinhan39

Member
Sağ o
Ucu sivri bir levye 10-15 kilo olsun vinç işi yapanlarda var baston misali vura vura gezin biraz boş vaktinde ses gelen yer belli eder kendini çok derin degilse varsa başka yer . Aksi taktirde boşluk için ya cihaz yada çubuk desteği almalısın @dardanos ustamizda yazmış gerekeni .
Sağ olun teşekkürler ustam. Dediğiniz şekilde bir çalışma yapmayı deneyim.

Temucinhan39

Member
Bence bu alanda sizin eksik argeniz mevcut. Oysa bu alandaki taşların çoğu bir yapıda kullanılabilecek taşlar ve bir çoğu da elden geçmiş taşlar. Mesela şu düzenlediğimiz resimdeki kanal doğal değil gibi. Oralardan hiç bir ışık alınmadımı
Evet ustam doğal değil yakından inceledim, buradaki kayalarda üçgen dikdörtgen şekilde doğal olmayan kayalar var bazılarında murc izleri var detaylı bakinca gördüm. Burada boşluk tespitini iyi yapıp bir sonuca ulaşabiliriz diye düşünüyorum ustam doğru mudur?
Biraz derin olabilir sanırım