akıltopağı
Operatör
Oval sunu çanakları ve çeşitleri hakkında bilgi verir misiniz.
Dikey ve yatay olması bişey degistirirmi. Örnek gördünüzmü.tekli coklu buyuk kocuk derin sig kare yuvarkak onlarca cesidi var.hepside mezar (genelde) der ve yakindir.
Sunak konusunu bir güzel incelemek lazım desene usta sağol.zemin kayada genelde yuvarlak oymalar zeminustu kayadada kareoymalar olur.buyuk kucuk dikey yatay medeniyetlere ve yapanin keyfine gore degisir.sonucta sunu icin.ben kulplu seramik bardakta cay severim.baskasi cam bardakta.kimi kucuk kimi duble icer.
Nostaljimi yaptın ustaOval sunularin Allah cc hayirlisini versin.
Basbelasidir. Mezarini bulmak buyuk mesakkattir. Sonra dwtayli yazarim insallah.
Canim sıkıldı ovali duyunca. ))Nostaljimi yaptın usta
Size bir sözüm vardı nasip olursa yerine getirecem inşCanim sıkıldı ovali duyunca. ))
Ben gidip yatacagim, bugun yoruldum abi.
Sırma saçlı ustama ne söz verdin saç çıkaran kür formülü mü ?Size bir sözüm vardı nasip olursa yerine getirecem inş
Canınızı sıkmayın içiniz rahat olsun ?
Allah rahatlık versin
Bayram abinin oval sunaklarla hatırası var duyunca sinirleri bozuldu ?Sırma saçlı ustama ne söz verdin saç çıkaran kür formülü mü ?
Allah iyiliğini versin emi bir odada yedi mezar olurmuBayram abinin oval sunaklarla hatırası var duyunca sinirleri bozuldu ?