kaynak
Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
görselde gördün 6 tane oluyorda nedden 7 olmuyor de bakemAllah iyiliğini versin emi bir odada yedi mezar olurmu
görselde gördün 6 tane oluyorda nedden 7 olmuyor de bakemAllah iyiliğini versin emi bir odada yedi mezar olurmu
Bende onu dedim bayram abiye aşagılarda ara odayıgörselde gördün 6 tane oluyorda nedden 7 olmuyor de bakem
Konuyu hatırlarsan sahada ayak basmadık yer bırakmadım dediydiBende onu dedim bayram abiye aşagılarda ara odayı
Sırma saçlı ustama birebir araziyi gösterdim tepe yerin eteklerinde girişi olmalı tespiti tesadüfen bulunmuş örneği var dedimKonuyu hatırlarsan sahada ayak basmadık yer bırakmadım dediydi
Ne aşağısı kalmış ne yukarısı
O bölge anladığım kadarıyla aşırı eski usta söz konusu oda ayakdamı yoksa çökmüşmüdür belli değildir.Sırma saçlı ustama birebir araziyi gösterdim tepe yerin eteklerinde girişi olmalı tespiti tesadüfen bulunmuş örneği var dedim
Evet epey bir terlemişti malum mekandaO bölge anladığım kadarıyla aşırı eski usta söz konusu oda ayakdamı yoksa çökmüşmüdür belli değildir.
Oda değilde direk toprakdaysalar ooo adamı sahada terletir Bayram abide kesin terlemiştir