Süper hatıl

tatar26

Süper Moderatör
Süper Moderatör
seninihatıl dediğin kaya mezarıymış zamanında açılmış.

mevlüt42

Member
Saol usta hala kaya mezar yorumu geliyo ne diyeyim bundan sonra paylaşım yapcam yorum da yapmicam bu zaman kadar yapılan yorumlara tşk ederim hakkınızı helal edin

fatih7979

Süper Moderatör
Süper Moderatör
topragım once bıraz sakın ortada bısey yok oyma cok guzel 2. resım oymanın dıbındemi oyle ıse orası acılmış kasa muhtemel ama resım net degıl ayrıca dıger fotoların cok net degıl net resım cekersen yerını gosterırım son resımdekı buyuk kayanın altından oda mezar gırısın var o gorunen oyma ıse

mevlüt42

Member
Tşk ederim dostum evet soldaki oyma ortadaki kalp sağ tarafta da kaya mezar dedikleri yer yani sonunda bir insan onun kasa olduğunu söylebildi bunun içinde ayrıca tesekkürler

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Bir mubabbet kusum vardi.
Zili calisimdan bilir otmeye baslardi.
İlknonun yanina gider, kafesini acardim.
Hemen elimin uzerinden omuzuma cikar,
Once kulagimi hafifce operdi. Bende kafami saga cevirir, dudaklarimi uzatirdum. Beni operdi. Sonra da ben onu operdim.
Birgun kulagimi acitti operken, birden bagirmisim.
Uctu gitti kafesine. 1 hafta kustu bana. Gonlunu zor aldim ve sunu hatirladim: Ben Ebu Cehile teblige giderken, Allah cc tarafindan ikaz edilen, yumusak davranmasi emredilen bir peygamberin ummetiyim.

Mevlut kardasim,
Bundan sonra kimin yorum yapmasini istersen o yorum yapsin. Yeter ki senin gonlun hos olsun. İnsanlar hep seni affetsin sen kimseyi affetme.
Karsindaki buyuk mu kucuk mu ne demis onemli degil. Kafana gore takil. Yapacak bisey yok.
Belki arasira orhan babadan kirma gonlum kirma hep kirilsan da sarkisini dinlersin.
Konularda ETİKETLEME bolumu var. Yorumunu istediklerinizi oraya ekleyebilirsin.

SelçuK

DogacıyıZ
yuvarlak oyma çok güzel kaliteli tornadan çıkmış gibi ama fotolar net degil yetersiz çözümü kolay ama zor bir işçilik etraflı detaylı net fotolar gelsin burdan nokta atışı yapılır fatih kardeşim bende gördüm orayı bekle biraz net fotolar bekleyelim.

riyala

Aktif Üye
aranıza yeni katılan bir bayan olarak naçizane bir yorum yapmak istiyorum diğer siteler ve facebookta ki yorumların bir benzeri burda görmek hoşuma gitmedi arkadaşın yorumuna daha sakin tavırla yaklasilmaliydi diye düşünüyorum bir sürü cevap içerisinde tatsız diyaloglar yerine yapici olanlar cok azdi demem o ki bu sitenin digerlerinden farkli olmasi gerekiyor yanlis anlasilmalarda olayi koruklemek yerine olayin ozune tekrar donmeyi saglayacak ilimli tavirlar sergilenmeli elbette zaman ve emek cok kiymetlidir ama bu ikisi baskalarina faydali olursa bir anlam kazanir .bilgi arz ve talep doğrultusunda hassas bir konu.hepinizin birikimleri çok değerli lütfen bunu sürtüşmelere kurban etmeyin .şahsım adına hepiniz site için kiymetlisiniz lütfen bizler gibi acemiler olduğunu ve sizlerden faydalandigimizi gözardı etmeyin .

kabakburgiba

Operatör
Ekli dosyayı görüntüle 135007bu işaretlenen yerlerin daha detaylı fotolarını çekmen mümkünmü bilmiyorum.uzaktan bu kadar seçebildim.hem uzak hem yakın fotolamaya çalışırsan,çözüme ulaşman o kadar kolay olur kanaatindeyim.başarılarının devamını dilerim.sevgi ve saygılarımla.

mevlüt42

Member
Aynen dediğin gibi olsun bulursan belki kader olur baskada bişey olcağını sanmiyorum. Orhana gelince beni bozar orhan Müslüm takılın işte çıgırtkanlığa devam

Son düzenleme:

mevlüt42

Member
Teşekkür ederim yorumunuz için benimde anlatmak istediğim buydu aslında. Benim bilgim olmayadabilirdi hiç bir şey bilmiyorda olabilirdim. İnsanları bozmak kırmak dalga geçme mi amaç yoksa aydınlatmatmı mesele bu. saygılarımla..

mevlüt42

Member
İşte buda bir yorum tşk ederim ustam. Diyorlarki bilgili zeki arkadaşlar vay efendim iki foto göndermişsin yorum bekliyorsun? Kardeşim yorum yapma o zaman bilgin kadar yap ne istiyorsan onu söyle!!! Ustam bu sitede ömrüm fazlaolmayacak gibi beni pek sevmediler ama görecez ne olacak eğer rabbim müsade ederse çeker yollarım inşallah...

mevlüt42

Member
Ayrıca yine şimdi bana saldıracak olan kıymetli dostlara sesleneyim? Benim anladığım arkadaşlık kavramı farklı benimle arkadaş olmak isteyeceksin sonrada durup dururken silecek sın? Sevgili bulursam kadirrrrrrr usta, arkadaşlığımı za engel ne gördün ki sildin? Yada ben arkadaş olacak insan degildim de neden arkadaş oldun? Şimdi bana kuştan kediden köpek ten bahsediyorsun üstüne birde cehilden falan senin yaptığını iyi düşünürsen cehilde yapmadı anladın umarım cehil bile inandığı doğru uğruna cehenneme gitti o yüzden sevgili kadirrrrrrr usta önce sen yolunu çiz sonra o yüce engin görüşlerini bildir selametle....