Gerekli programları indirebileceğin bağlantıyı veriyorum. Bu seferde yapamazsan seni banlarım@dadas_25ustam mapsourcede harita cikmiyor nasil olacak orayi anlamadim Garmin ile bu map source alakasi ne bilemedim biz garminin haritasini map sourceye mi alacagiz aciyorum senin videodaki gibi acilmiyor gozunu sevim bi yardim et iki saattir bununla ugrasiyom cozemedim bi turlu
Kurulum için gerekli eklentiler kendim yükledim sonra virüslü falan deme
@pusula17 ustam sen de linki tıklayıp mapsource dosyası içindeki tüm eklentileri sırası ile kur
1-Osm generic windows exe dosyasını kur
2-open topomap turkey exe dosyasını kur
3-Basecamp exe dosyasını (kurulu değilse) kur
4-Mapsourceyi de kurduktan (kurulu değil ise) sonra haritalar ve koordinatlar otomatik tanıtılmış olur. Aksi durumda hem Garmin'e hem Mapsource'ye ayrı ayrı tanıtın.
5-Google Earth Pro'da da otomatik olarak Real Time ve Basecam botunlarının görülmesi lazım şayet hala göremiyorsanız silip tekrar yüklemekte fayda vardır.
Önemli Not: Google Earth'ın başka bir sürümü kullanıyorsanız 5.madde geçersizdir. Bu madde sadece Google Earth Pro için geçerlidir.
Google Earth Pro ücretsiz olup kurulumu da çok basittir bilginize.
Bende gerekli diğer programlar da yok diyorsanız buyrun onları da vereyim daha da kimse yapamıyorum demesin.
Gerekli programlar
TCX Converter kullanmak isteyenler için ayrıca Türkçe dil dosyasını kurup ekledim. Gerekli talimatları beni oku dosyasında mevcuttur. Hayırlı olsun
Rar şifreleri: definesohbeti.com
Herkese kolay gelsin.
Son düzenleme: