baye63 ustam TCX çalışmıyorsa;
-KML dosyasını önce bu siteye yükle: GPS Visualizer: Assign elevation data to coordinates
-Ardından Convert&add elevation'a tıkla ve açılan sayfada rakamlarla başlayan sonu .gpx uzantılı bağlantıyı indir
-TCX'i aç ve indirdiğin gpx dosyasını aç, CSV olarak kaydet.
Yükselti sorunu %100 çözülmüş olacaktır.
Görüntülerdeki gölgeyi gidermek ve görüntüyü netleştirmek içinse yan menüdeki "dikey ışık açısı"nı 90 derece yapın:
Ekli dosyayı görüntüle 180417
teksigara sayfanın yukarsında 90.sayfa da excelldeki eksiklikleri nasıl tamamlayacağını anlattım takip etustalarım kolay gelsin path 3 den save dosyasını indirdikten sonra exceldeki enlem ve boylamdaki sayılar eksik çıkıyor bunun nedeni nedir.
sağolasın ustam@teksigara sayfanın yukarsında 90.sayfa da excelldeki eksiklikleri nasıl tamamlayacağını anlattım takip et
Bundan sonraki görseller nerede ?Bundan netolarak birşey anlaşılmaz.@dadas_25 ustam goruntulerde ne gorunuyor birinci yontemle baktim ustam tek yesil olan ustteki orda calisma yapilmis derenin ortasi digerleri ise iki derenin ortasinda sirtta
voxlerda yeni proje açıyorum, import deyip surferdan çıkan out dosyasını seçip network manager da out dosyasını sağ tıklatıp graphics output deyip sağda çıkan modüller ile devam ediyorum, bu kadarını öğrendimBüyük ustalara buradan seslenmek istiyorum:surfer da elde ettiğimiz datalar niçin voxler4 de çalışmıyor.tek boyutlu bir yüzey oluşuyor. Veya surferdeki odanın üç boyutlu kesitini nasıl alıp voxler e aktaracağız?lütfen bilen ler bu bilgiyipaylaşabilir mi?saygılar
Ustam Eksik çalışma olmuş. Videodaki adımları tam yapın.@dadas_25 USTAM BU IKI RESIM VAR
voxlerde aynı surfer gibimi kullanılıyor excel ve dat dosyası nasıl yapılıyor kısaca özet geçerseniz sevinirim.voxlerda yeni proje açıyorum, import deyip surferdan çıkan out dosyasını seçip network manager da out dosyasını sağ tıklatıp graphics output deyip sağda çıkan modüller ile devam ediyorum, bu kadarını öğrendim