papşen
Member
Eline sağlık teşekkür ler tekrar tekrarustam eskiden çeviriyordum ama şimdi 4 saat önce yanlış yaptığımı anladım ama bu çekimlerde hiç çevirmedim + hepside 6-7 metre dedi aralarıda 4-6 metre dedi
şimdi çıktıyı paintte ters yatırdım iyi bakın ustam.
ÇOK BENZİYOR .
Ekli dosyayı görüntüle 176794Ekli dosyayı görüntüle 176795
ŞİMDİ BU ÇEKİMLERİ SAĞLIKLI ŞEKİLDE ÇEKTİM + EKRAN FOTOSUNU YATIRDIM SİYAH İÇİNE ALDIĞIM YERE ÇOK BENZİYOR DEĞİLMİ SONradan alttaki giriş dediğim yeride düzeltim hangi sayfada olduğunu unuttum yada size ö.mden attım orayada oda dedim heyecanlandım şimdi çok benziyor.
Kardeşim tek tek koordinatlardaki . ve , leri silmene gerek yoktur. ctrl + f yap Değiştir de ve . yap tamam de. Hepsini tek seferde silecektir.@Bilal Bey teşekkür ederim. ama bu programda koordinat aralığı çok geniş ve yüksek km'den alıyor. yani çok sağlıklı olacağını düşünmüyoru. maps.'dan 20 m kadar düşürmek gerekli. hiç boşluk bırakmadan bakmak gerekli. renklere ve derinliklere dikkat gerekli. epey ince ayrıntısı var ama exel'den koordinatla oynamaktan gına geldi. bildiğim bütün formülleri denedim ama kısa yolu yok. şu çevirmen programını da tarattım o da yok. çıldıriciğim )
Orada 4 grup oda var olarak görünüyor ama detaylandırmayı sadece bu görselle yapamazsın. Ben neden aynı işlemleri 3 defa yaptığımı hiç soran olmadı. Tek görselle işlem bitmiş olsaydı programda o kadar uğraşmaya gerek kalmazdı. Her görsel için ayrı ayrı detay almak gerekiyor. Şimdi programda yaptığımız ilk filtreleme en derindeki noktayı gösterir ve sonrasındaki filtreler yüzeye yakınlaştıkça odaları ve tünelleri detaylandırır. Sizlerde görünen grafik kaç filtrede kaybolursa derinlik o kadar artacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 176870
Sonunda yapabildim. Üstadların yorumu nedir ?
Ustam elini sağlık çok güzel olmuş. Özellikle TCX kullanım bölümü acemi arkadaşlar için cevirmene gerek kalmadığını göstermiş oldu. Yalnız video da grid data bölümünde 90 değerini girerken lineear değişti bunu bilerek mi yaptın yoksa yanlışlıklamı oldu ? Bunun dışında ben daha önce değerlerle oynadım fakat yanlış noktalar verdiğini gördüm. O yüzden değerleri hiç değiştirmeni önermem. Yoksa çok farklı görüntüler oluşturmaya başlarsın.