balkaya34
Bilgili Üye
Biryerde okumuştum bunların hepsini. Bölgeyi bilen biri anlatılanlara göre buraları bulabilir. Buranın işi eşkiyalarla sınırlı değil ama Roma dönemi veya öncesinden kalma mağara yerleşkeleri görünüyor.@dr. Bir konu açmıştım, Kaplunbamı ,Kertenkelemi diye ,
Buda suyu ayakta icilen çeşme, Bu iki.konu bir biriyle çok yakından ilgilidir, Ve Alnı kesikkaya ,Karahasan köprüsü, Bunlar bir birini tamamlar,buna bir göz at hele,,Ekli dosyayı görüntüle 309944
Sende işi biliyorsun amca VPN açmışsın.
İnşallah amca.Yakinda guzel.haberler alacaksin Amcandan INŞAALLAH
Birde forumda R00T (John veya Mr. Brown diyebilirsiniz) denen CIA veya MOSSAD üyesi ajan var dikkatli olalım mesajlarımı okuyor yönetimden özel mesajlarımın korunmasını yani okunmamasını talep ediyorum.
Hesabını saklı galiba, konulardada pek gözükmüyor, üst kurulda galiba. Ama her mesajı okuyor böyle olur mu?@ROOT benim cok degerli bir dostumdur, Benim.bu konulari araştırmalarımda cok emegi var ,
Cok kiymetli.bir dostdur benim için,
Hesabını saklı galiba, konulardada pek gözükmüyor, üst kurulda galiba. Ama her mesajı okuyor böyle olur mu?
Oturan Türkü göremedim en üstteki sarık mı?Oturan TÜRK gibi görüntüden bahseder yazidaEkli dosyayı görüntüle 309945
Amca sende profesyonelsin baya 72 yaşında adamın VPN i bilmesi sık rastlanır birşey değil.Evet o Coo ADMİN