forumdaşlar hobidaslar define asiklari romalilaarr....
bugunku dersimizde sahsen yafa cevrenizde tanik olup duyup bildiginiz sahtekarlik taklacilik kolpacilik cesitlerinden hatitanizi yaziniz hepberaber aydinlanalim nirvanaya varalim.en naadir takla oykusune odul bi demlik atasta katademlik Çay..
acilisi mssum biteneyle ben yapiyiim.
telefonuma bir mesaj geldi ve mesajda aynen şu yazıyor
''Dayı ben hüseyin,hani o eski damımız varya geçen yağmur yağdı üstü çöktü bende komple yıkayım dedim dayı,iki duvar arasında kırmızı tuğladan küp çıktı bende kırdım ve içinden bizim çeyrek altınlara benzeyen etrafı tırtılı 1 yüzünden 1 yıldız diğer yüzüne arapça yazı var buğday başağı birleşiyor ortada mühür var tam ikibin yüz on sekiz tane gelde dayı bunlara bak''
bende aradım kardeş yanlış attın diye, eleman uşakta bir köyde oturduğunu söyledi ama ısrarla köyün adını vermedi hatta ses kaydı yapmaya çalıştı neyse sonra dedim benim kuyumcu çevrem var sana yardımcı olurum elemandan resim istedim ve bana yolladı ama bir gariplik var gönderdiği resim .gif formatında neyse ben çaktırmadım.. tabi bir kaç kuyumcu arkadaş söyledim resimleri gösterdim reşat altını bunlar dedi ama sahte olabilir bize 2 tane yollasın bakalım diye, ben elemana söyledim madem iki bin tane var elinde bize şarj cihazı kutusunda gönder bakalım eleman ise ısrarla gelin uşağa size göstereyim filan bende ya sahteyse ne olacak filan dedim eleman yüzüme kapattı telefonu.. aklı sıra biz parayla gelecez uşağa sonra da bizi dolandıracaklar ama yemedi emniyete gittim ve etraflıca durumu anlattım
adam şey dedim telefonunmarkası ne nokia dedi,oysa cep telefonu .gif formatında resim çekmez ayrıca bana yolladığı resmin aynısını nette buldum