fehmifehmi55
Yeni Üye
Tesekkurler yukle izleriz
Tesekkurler yukle izleriz
Herzaman savundugum gibi coklu 360 derece net uzak yakin komple alan kriterlerine uyan resimler cok is gorur video olmazüstadım yükledim ama kaliteyi bi türlü artıramadım belki sizde gözükür bi bakınız rica etsem
bu aralar gene gidicem 360 derece nasıl çekicem ki üstadYer mekan kalite guzel ekmekli kabul amma tarif ettigim gibi resimler gerek
bu aralar gene gidicem 360 derece nasıl çekicem ki üstad
Mecazi anlamda diyom yaa sen apeche helikoptermisin nasil döncen 360 derecebu aralar gene gidicem 360 derece nasıl çekicem ki üstad
TesekkurlerArazide Buldugunuz İsaretin Fotoğrafini Nasil Çekmelisiniz..?
Bu bölüm @Comandante isimli üyemizin ilgili konudaki paylaşımıdır. Kendisine teşekkürlerimizi sunarız. Sizde SADECE bu konu ile alakalı düşünce ve tecrübelerinizi yazınız lütfen. Başka bir hususu yazmayınız. Sadece Fotoğraflama ile alakalı olsun. @BulursamKader25: " AÇACAĞINIZ KONU İLE...definesohbeti.com
hocam çevrenin de videosunu çektim ama öyle tam deği yararlımı bi bakarmısınız bu arada teşekkürlerMecazi anlamda diyom yaa sen apeche helikoptermisin nasil döncen 360 derece
Konuya dahil arazinin alanin baktigi cevrê pusula yonlerine gore cek genisce alani goster
Kalite yer olmasa bukadar kurcalamam dogal der gecerim bisey bul sevin mutlu son yaşa
Sağol Üstadım birde çözebilirsek tam olacak )Yer güzel görünüyor foto ve sonumuda buna göre yaparsan daha sağlıklı yorum gelir burada kuş sesleri insanı mest ediyor emeğin sağlık
Hakınızda hayırlısı olsun kardeşim nasipten fazlası olmaz dediğim gibi foto ve sonum iyi olursa ustaların yorumunda bir okadar iyi olurSağol Üstadım birde çözebilirsek tam olacak )