Dedektorburada Banner Mobile

Tanımlayamadım yardımcı olur musunuz?

Dedektorburada Banner Mobile

wayme

Yeni Üye

vakko

Çok sevipte Taptığımız Başlara Taç Yaptığımız....
Merhabalar, siteye yeni üye oldum ve merak ettiğim görselleri siz değerli arkadaşların bilgisine sunmak istiyorum. Elimde çeşitli sikkeler mevcut. Maddi değerleri oldugunu sanmıyorum ama hangi dönemlere ait oldugunu notlarıma almak istiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 276498Ekli dosyayı görüntüle 276499Ekli dosyayı görüntüle 276500Ekli dosyayı görüntüle 276501Ekli dosyayı görüntüle 276502Ekli dosyayı görüntüle 276503
2 bizans follis harici 1 antik olmayan para var ya rus ya doğu blokundan bolşevik elbisesi var üzerinde diğer osmanlılar faaili meçhul cinayet.

wayme

Yeni Üye
2 bizans follis harici 1 antik olmayan para var ya rus ya doğu blokundan bolşevik elbisesi var üzerinde diğer osmanlılar faaili meçhul cinayet.

Sanırım faili meçhul dediğiniz delikli olanlar?
Büyük olan eser için bolşevik elbisesi var diyorsunuz sanırım yanlış anlamadıysam? Büyük olan eseri şiddetle merak ediyorum çünkü

Gezenti

Bilgili Üye
Bence büyük olan altın.

vakko

Çok sevipte Taptığımız Başlara Taç Yaptığımız....
Sanırım faili meçhul dediğiniz delikli olanlar?
Büyük olan eser için bolşevik elbisesi var diyorsunuz sanırım yanlış anlamadıysam? Büyük olan eseri şiddetle merak ediyorum çünkü
evet büyük olandan bahsediyorum antik bir para değil belki madalyon bu haliyle id bilgisi ve tanımlama yapmak imkansızdir.

Bence büyük olan altın.
Kaç ayar sence 18k 24k ?

wayme

Yeni Üye
Teşekkür ederim ilginize ben de ilk başta madalyon olabilme ihtimali üzerinde durdum. Elinde kadeh olan bir insan figürü betimledim kendimce. Diğer yüzüne anlam veremedim. Altın sarısı renkleri barındırıyor ama bronz renkler de var. Altın bu denli kararma yapar mı acaba?

@ibrhm

Bilgili Üye
Bilmem rengine istinaden söyledim. Sence?
Teşekkür ederim ilginize ben de ilk başta madalyon olabilme ihtimali üzerinde durdum. Elinde kadeh olan bir insan figürü betimledim kendimce. Diğer yüzüne anlam veremedim. Altın sarısı renkleri barındırıyor ama bronz renkler de var. Altın bu denli kararma yapar mı acaba?
İçlerinde altın yok. Büyük olan saf bakır ustam.