Tarihi yer altı kalıntıları

AnTCoasTCooL

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar program üzerinden tarihi kalıntıların olduğu yerleri gösteren işaretleri ve gömülerin bilgisini paylaşan program varmış bilgisi olan varmı arkeolok lar kullaniyor . Araştırma yaptım ama bir sonuca ulaşamadım sizlerin bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum.yardimci olursanız sevinirim.

mayhem

Co Admin
Co Admin
Hoşgeldin biz bile bu bilgileri şifreli bir şekilde paylaşırız aramızda malum yapay zeka herşeye burnunu sokuyor gerektiği kadarı Google yazınca çıkar. Siz ne aradığınızı bölgeyi yazarsanız daha iyi olur bence .

PiSaGoR_35

Yeni Üye
Bildiklerimizle 2 inci adımı atamadık
Bilmediklerimizi öğrensek
Ne tarafa gideceğimizi şaşırırız
Mineralle değerli görmüş
Çubuklar gibi fırıl fırıl döner dururuk heralde 🥴🥴

AnTCoasTCooL

Yeni Üye
Hoşgeldin biz bile bu bilgileri şifreli bir şekilde paylaşırız aramızda malum yapay zeka herşeye burnunu sokuyor gerektiği kadarı Google yazınca çıkar. Siz ne aradığınızı bölgeyi yazarsanız daha iyi olur bence .
Hoş buldum google den baktım ama net bir şey bulamadım ana kelimeyi tutturamadım o zaman bana şöyle yardımcı ol bana birden çok kelime yaz o kelimenin içinde bulunan harfleri sırasıyla büyük yaz (Bebek - Ali - Hüseyin) gibi gibi :D yardımcı olursanız sevinirim iç anadolu

Son düzenleme:

mayhem

Co Admin
Co Admin
Dünyanın 2'ci büyük şelalesi . Fakat sen Ala daglardan yola cikicaksin . Bu yönde araştırma yap .