Dedektorburada Banner Mobile

Tarladan çıkan taş.

Dedektorburada Banner Mobile

blade0640

Yeni Üye
2 TABANCA ORTASINDA MERMİ ve 2 ÖKÜZ ARASINDA SABAN

daha öncede mesaj göndermiştim .görmedinizgaliba.2 ayrı konu açmıştım . konuları bulamıyorum . silindimi . anlamadım ?

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
fotoğraf olmadan yada yeterli bilgi olmadan diyelim kimse yorum yapmaz

blade0640

Yeni Üye
Bu taş traktörün pulluğuna takılıp çıkıyor . bu ne anlama geliyor . yardımcı olabilecek varmı ? teşekkürler

Ekli dosyalar

• 691.7 KB Görüntüleme: 88

blade0640

Yeni Üye
bu taşlar hakkında yardımcı olabilecek varmı ? Teşekkürler..

Ekli dosyalar

blade0640

Yeni Üye
bu taşlar hakkında yardımcı olabilecek varmı ? Teşekkürler..

Ekli dosyalar

mayhem

Co Admin
Co Admin
Konularınız birleştirildi büyük harflerle konu başlığı açmayınız iyi forumlar.

jeolog

Uzman
Bu taş traktörün pulluğuna takılıp çıkıyor . bu ne anlama geliyor . yardımcı olabilecek varmı ? teşekkürler
Diger gorseller icin pek birsey diyemem. Bu gorsel ise 4 bolume ayrilmis, bir bolmedeki C harfine digeri de V gibi gordum. Ne anlama gelir, mezar varsa mezardaki kisiye ait bilgileri iceren aciklama tableti. Bu sekilde ayrik olmamali. Bir kayadan sokulmus, cunku bir yapiya bu islenir.
Veya bu alanda kilise benzeri bir yapi varmis ona ait yapi tasi (uzerinde hac olmamasi sebebiyle bir noksanlik mevcut). Tarlanin icinde derinlerde benzer cok fazla tasa rastlayabilirsiniz. Bazalta benzettim yapisini, ermeni kokenli olmasi buyuk ihtimal.

jeolog

Uzman
Ikisi de benzer isarettir. 2 ayni obje ortasinda farkli obje oldugunda, 2 adet tepe, agac, kaya gibi benzer yuzey sekli bulmalisiniz. Tabanca icin daha ufak, okuzler icin daha buyuk hareket ettirilmesi zor yuzey sekli. Bu iki yuzey seklini bulduysaniz (her biri icin ayri dusunerek yapin) bu sefer ortadaki mermi ve saban icin dusunmeliyiz. Merminin tabancalara uzakliklari (orta noktada bir yerlerde) arazide de yakin uzaklikta olacak yuzey sekillerine. Merminin yonu de sizin bakmaniz gereken istikamet olacak.
Okuzler ve saban icin de benzer isleyis fakat burada saban icin cizimindeki sekilleri incelemelisiniz sifresi icinde gizli.

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Saban işaretini görmek mümkünse resim yüklermisiniz, sabanın yakınında yada kendisinde büyük kaya olmalı girişi kayanın arka tarafından olmalı. Tabancaya gelirsek merminin sivri ucuna doğru yürü doğal çatlağa benzer kayayı bul. Selametle

mayhem

Co Admin
Co Admin
Merhaba @blade0640 konularının hepsi burda büyük başlıkla konu acmamaniz hakkında uyardım öneriler şikayet adı altında tekrar büyük harflerle konu açıyorsunuz neden?