G Gustavo Member Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 30 Tepkime puanı 33 Puanları 4 28 Nis 2020 #49 Kafkaslı' Alıntı: Hikmeti ilahi istetse mevlam bosluktada durur dunyanin durduğu gibi mübarek Bence taşa hiç ellene her şey doğal bana göre mübarek Genişletmek için tıkla ... Kadir allah.o birşeyin olmasını isterse ol demesi yeterdir.
Kafkaslı' Alıntı: Hikmeti ilahi istetse mevlam bosluktada durur dunyanin durduğu gibi mübarek Bence taşa hiç ellene her şey doğal bana göre mübarek Genişletmek için tıkla ... Kadir allah.o birşeyin olmasını isterse ol demesi yeterdir.
G Gustavo Member Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 30 Tepkime puanı 33 Puanları 4 28 Nis 2020 #50 eser34' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 276542 Genişletmek için tıkla ... Fark etmediğim bir kare oyma mı var orda ???
eser34' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 276542 Genişletmek için tıkla ... Fark etmediğim bir kare oyma mı var orda ???
eser34 Nasip Vaktine Esir... Moderatör Katılım 5 Eyl 2017 Mesajlar 1,822 Tepkime puanı 1,926 Puanları 20 Konum Sirbistan 29 Nis 2020 #51 Gustavo' Alıntı: Fark etmediğim bir kare oyma mı var orda ??? Genişletmek için tıkla ... Yakindan fotolar misin ustam?cok keskin hatli gibi gordun ben..bir de tasin durusu onemli..oynamis mi?yani dik mi imis?yoksa yatik hali orjinal mi?
Gustavo' Alıntı: Fark etmediğim bir kare oyma mı var orda ??? Genişletmek için tıkla ... Yakindan fotolar misin ustam?cok keskin hatli gibi gordun ben..bir de tasin durusu onemli..oynamis mi?yani dik mi imis?yoksa yatik hali orjinal mi?
G Gustavo Member Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 30 Tepkime puanı 33 Puanları 4 30 Nis 2020 #52 eser34' Alıntı: Yakindan fotolar misin ustam?cok keskin hatli gibi gordun ben..bir de tasin durusu onemli..oynamis mi?yani dik mi imis?yoksa yatik hali orjinal mi? Genişletmek için tıkla ... Gidince ben fotoğraflayacağım.inşallah
eser34' Alıntı: Yakindan fotolar misin ustam?cok keskin hatli gibi gordun ben..bir de tasin durusu onemli..oynamis mi?yani dik mi imis?yoksa yatik hali orjinal mi? Genişletmek için tıkla ... Gidince ben fotoğraflayacağım.inşallah