Definecikuzu
Bilgili Üye
@BulursamKader25 @deli firat @Mal bulanındır yorumlar beklenirDaha önce de konu açmıştım ama tatmin olamamistim açıkçası alta sıkıştırılan taşların resimleri malesef yok elimizle söktük
@BulursamKader25 @deli firat @Mal bulanındır yorumlar beklenirDaha önce de konu açmıştım ama tatmin olamamistim açıkçası alta sıkıştırılan taşların resimleri malesef yok elimizle söktük
Sağol ustam bi şeyler koparmaya calisiyoz sezonu bı açsak gerisi gelecek te bu sene sanssizligimiza denk geldi açıkçası ?Usta benim işler farklı koleksiyona giricek iş olucak sen devam et ben takip ediyorum senin konularını iyi gidiyorsun masallahin var cihazlar taş kırıcalar falan
Ah be hocam hüzünlendim şimdi kartuş elime geçti de o tozdan bir türlü bulamadım bulsamda Hilti yaktım delmiyor agzina tukurdugumun taşınıÇatirdamayi dinle
Yuzeyinde 5 cm derin 20 cm capli yara acAh be hocam hüzünlendim şimdi kartuş elime geçti de o tozdan bir türlü bulamadım bulsamda Hilti yaktım delmiyor agzina tukurdugumun taşını
Beyaz krem taş kasalar için idealdir.Sen bu taşa bir cihaz tutup değerli tespiti yaptın mı.Belki doğal haldedir.Belkide kasadır.Kasa olsa kapak emaresi görünürdü.Değer tespiti olayı aydınlatır bence.
Çubukla tespit yapıldı çubuğa 0ek guvenmedigim için yakında başka cihazlarla da bakılacak bakın üstteki taş ile alttaki TS arasında ince bir cizgi var ve cizginin içini kazidigimizda macunumsu bir madde çıkıyorBeyaz krem taş kasalar için idealdir.Sen bu taşa bir cihaz tutup değerli tespiti yaptın mı.Belki doğal haldedir.Belkide kasadır.Kasa olsa kapak emaresi görünürdü.Değer tespiti olayı aydınlatır bence.
Ustam bende çok ugrasmazdim buraya ama o krem rengi taşın altına sikistirlmis yumruk kadar 4 5 taşı görünce düşüncem değişti doğal taşın altına ufak taşların sıkışmış olduğu nerede görülmüşBenim.soracagim soruyu ustam sormus.
Bu cevabi alinca ona gore devam edelim.
Birde burayla alakali konu actiysaniz o konunun linkini atarsan sevinirim.
Sanirim yanlis isle mesgulsunuz.
Xp deusla bakıldı ama mineralli bir arazi hassasiyet ayarıni baya bı düşürdüm otamatik olarak cihaz da aşırı koreldi tekrardân bir pulse ve vlf ile teyit yapilacâkÇubukla tespit yapıldı çubuğa 0ek guvenmedigim için yakında başka cihazlarla da bakılacak bakın üstteki taş ile alttaki TS arasında ince bir cizgi var ve cizginin içini kazidigimizda macunumsu bir madde çıkıyor