Kutahya ya tovbeliyim ustam . Ordaki arkadaslara basarilar ??KUtahya tavsanli ustam
Kutahya ya tovbeliyim ustam . Ordaki arkadaslara basarilar ??KUtahya tavsanli ustam
Bnde Tavsanlılıyım dediğin yerleri iyi biliyorum özellikle frigyalılara ait kaya mezarı (deliktaş) bölgesi ve cevresini arastırma fırsatım oldu ve o bölgeye 10 -15 km uzaklıkta bir köyde oturuyorum köyüm roma bizans dönenini ait bir cok eser barındırıyor ve ne yazık kı devletin bu yerlerden haberi var calışma yapamıyorum ama arastırma yapıyorum seviyorum bu işi ?KUtahya tavsanli ustam
Yakalanmadigin surece hersey serbesttir bu hayattaBnde Tavsanlılıyım dediğin yerleri iyi biliyorum özellikle frigyalılara ait kaya mezarı (deliktaş) bölgesi ve cevresini arastırma fırsatım oldu ve o bölgeye 10 -15 km uzaklıkta bir köyde oturuyorum köyüm roma bizans dönenini ait bir cok eser barındırıyor ve ne yazık kı devletin bu yerlerden haberi var calışma yapamıyorum ama arastırma yapıyorum seviyorum bu işi ?
Ah isbitciler olmasa güvenliğede cok önem veriliyor kacakcılık cok oldugundan ve hazıneci coklugundan dolayıYakalanmadigin surece hersey serbesttir bu hayatta
Devamdevam
Niye acabaAh isbitciler olmasa güvenliğede cok önem veriliyor kacakcılık cok oldugundan ve hazıneci coklugundan dolayı
Roma bizans dönemine ait bakır madeni ve bazi bölgelerde yerlesim yerleri var ve bölgede duyduğuma göre kacak defineciler tarafından heykel aitin kolye gerdanlık sikke ve bazı esyalar bulunmus ve cok süpheli yerler var birde bölge yakınında tümülüs ve 1 kac tane cakıl yıgma tas mezarlar varNiye acaba
Kiymetli para etcek biseylermi varki ne cikiyii mesela oralarda
Cok ilgincRoma bizans dönemine ait bakır madeni ve bazi bölgelerde yerlesim yerleri var ve bölgede duyduğuma göre kacak defineciler tarafından heykel aitin kolye gerdanlık sikke ve bazı esyalar bulunmus ve cok süpheli yerler var birde bölge yakınında tümülüs ve 1 kac tane cakıl yıgma tas mezarlar var
Bulan bulmuş ekmegi kapan kacmıs arkada kalanlara kırıntıları düşmüşCok ilginc
Demekki kacak defineciler biseyler buluyosa
2344 izinli kazida hicbisey bulunamadi beyaanati bosa dusuyii bide sizin orda izinli yapsalar bisey bulunur belki