carsambali
Bilgili Üye
bukadar güzel yorumlardan sonra merakla beklemek anca eziyet olur ?
Peki ustam tek tavuk mezar demişsiniz. Burada bir anne yatıyor manası çıkarabilir miyiz? Ve Hristiyan sembolü olduğu için mezardan kayda değer şeyler çıkmaz diyebiliriz miyiz?İsa Mesih in sembolü. Yeniden diriliş ışığın kaynağı. Sadece Hristiyanlık ile alakalı değil Mitra, Şamanizm , Pagan ... Kötü ruhlardan koruyan ışığın hizmetkârı vs vs. En önemlisi mezarı anlatır bir yerde tavuk horoz muhabbeti varsa orada %100 mezar vardır. Boya ile yapılan tavuklarda sarı ton kan hakkı ile hak sahibi kişileri simgeler gümüşi tonda kan hakkı olmayan ama soylu şahsı simgeler. Paylaştığın görsel ile alakalı yaptığın açıklamaya katılıyorum tamamen aile ile alakalı bir durum. Orijinal tavuk yani para pul ile mezar ile alakalı işarette tavuk yada horoz tek olmalı . Ve son noktayı kesik baş noktalar. Mesafeyi kesik ayak. Civciv li tavuk harman olmayan yerde olmaz malı taş altında olur 7 civciv orijinali dir. 7 minik küp 33 33 33 33 33 33 33+1 şeklinde olur paralar. Niye dersen bende bilmiyorum bu sayı dizisi en çok komegene taraflarında çıkıyor. Din mevzuları dan pek anlamam belki dini sembolik bir dizidir.
Hocam cibili tavuğun yanında merdiven filan olsa da bu hesap yine aynı mi oluyorİsa Mesih in sembolü. Yeniden diriliş ışığın kaynağı. Sadece Hristiyanlık ile alakalı değil Mitra, Şamanizm , Pagan ... Kötü ruhlardan koruyan ışığın hizmetkârı vs vs. En önemlisi mezarı anlatır bir yerde tavuk horoz muhabbeti varsa orada %100 mezar vardır. Boya ile yapılan tavuklarda sarı ton kan hakkı ile hak sahibi kişileri simgeler gümüşi tonda kan hakkı olmayan ama soylu şahsı simgeler. Paylaştığın görsel ile alakalı yaptığın açıklamaya katılıyorum tamamen aile ile alakalı bir durum. Orijinal tavuk yani para pul ile mezar ile alakalı işarette tavuk yada horoz tek olmalı . Ve son noktayı kesik baş noktalar. Mesafeyi kesik ayak. Civciv li tavuk harman olmayan yerde olmaz malı taş altında olur 7 civciv orijinali dir. 7 minik küp 33 33 33 33 33 33 33+1 şeklinde olur paralar. Niye dersen bende bilmiyorum bu sayı dizisi en çok komegene taraflarında çıkıyor. Din mevzuları dan pek anlamam belki dini sembolik bir dizidir.