Dedektorburada Banner Mobile

TEK MEZAR

Dedektorburada Banner Mobile

deli firat

DOĞACI
Fakir için ne zaman bukadar uğraştılar ki o zaman uğraşsınlar ?

deli firat

DOĞACI
La gundiii sen diğer konunu ne yaptın herhangi bir illerleme varmı @bitlis

bitlis

Aktif Üye
Fakir için ne zaman bukadar uğraştılar ki o zaman uğraşsınlar ?
Haklısınız bu konuda yalnış anlamayın tam aynı bu resmi bu şekilde yön belirtmeden paylaşmıştım bi usta tam yön ve mesafesiyle nokta atışı yaptı...amacım sizleri sınamak felan değil ne haddime hatta heppinizin bilgisinede güveniyorum ....

bitlis

Aktif Üye
La gundiii sen diğer konunu ne yaptın herhangi bir illerleme varmı @bitlis
Ustam ramazan bitti derken yasak bizede geldi nasip bakalım bu 3 gün nasıl geçecek?

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Merhaba arkadaşlar, tek mezar konusu hakkında bilgisi olanlarla tartışalım...
Kudret kale tam olarak nerede

Takip et
M
megamoon
Member

Kayıtlı Kullanıcı
Dün 23:04 da
Mal bulanındır' Alıntı:
Yaw ustam tum eskiya isi kosturanlara ortak lafim şudur anlattiginiz yerleri andersenden masallar minvalinde degil gorsellerle anlatin kaave muhabbetłerini birakin vallaa yıldik usandik tiskindik artik milletin ego tatmininden burayi guzin abla kosesine cevirip huzur evi moduna sokmalarindan bıktık beayaa zaabaca aanat dur
Belgeli resimli ispatli islemli argeli gelin canimi yiyiin
Genişletmek için tıkla ...
Sayın üstadım hep mezar bulun bırakın eşkıyayı diyorsun ya ustam "tek mezar" hakkında bilgilerin varsa bizi aydınlatır mısın?

Beğen Cevapla
Rapor
Tepkiler:Sen
[IMG alt="Mal bulanındır"]https://definesohbeti.com/data/avatars/m/19/19565.jpg?1569506992[/IMG]
Mal bulanındır
Moderatör

Moderatör
Dün 23:26 da
megamoon' Alıntı:
Sayın üstadım hep mezar bulun bırakın eşkıyayı diyorsun ya ustam "tek mezar" hakkında bilgilerin varsa bizi aydınlatır mısın?
Abi milyon tane ispatli gorselli israretli konu actim sen treni kacirdīysan benim suçum ney
Arge linkine bak bu sitedeki

Ekli dosyalar

Haddii bekliyiik eskiya konusundaki yazimiza yorumumuza tepki icin actigin bu konuya istirak et antik tek mezar ornekleriyle
Dehaydi bekliyiik

deli firat

DOĞACI
Haklısınız bu konuda yalnış anlamayın tam aynı bu resmi bu şekilde yön belirtmeden paylaşmıştım bi usta tam yön ve mesafesiyle nokta atışı yaptı...amacım sizleri sınamak felan değil ne haddime hatta heppinizin bilgisinede güveniyorum ....
Güneybatı mı dedi

bitlis

Aktif Üye

deli firat

DOĞACI
Tespit varmı bana şu fotoda yönleri ver ve güneybatı yönünde bir işaret olacak onu bul devam edelim Ekli dosyayı görüntüle 279233

Son düzenleme:

bitlis

Aktif Üye
Tespit varmı bana şu fotoda yönleri ver ve güneybatı yönünde bir işaret olacak onu bul devam edelim Ekli dosyayı görüntüle 279233
Bunun gibi bi işaret mi ....Ekli dosyayı görüntüle 279234

karakus1

Aktif Üye

Müsaadenizle ben de kendi fikrimi söylemek istiyorum ustalar. Resme göre sol tarafta zemin altı 2 odalı açılmış mezar var

deli firat

DOĞACI
. Bu işaret oymaların güneybatısında 30mt demi ?? Bu işaretin dört bir yönden çevreyi görecek şekilde fotoları varsa yükle bakalım

deli firat

DOĞACI
Müsaadenizle ben de kendi fikrimi söylemek istiyorum ustalar. Resme göre sol tarafta zemin altı 2 odalı açılmış mezar var
Tabiki buyrun gardaşım hangi resmi diyon