Nasıl bir hayal kırıklığı. İçimdeki bütün şevki alıp götürdünüz şimdi. Çok derin değil 3 - 4metrede farki Bi maddenin varlığını göstersin yeter. 25-30 bin liralık önerebileceğiniz elinizdeki en iyi ürün hangisi sizce. Hiç alışverişim olmadı ama Depar da kurumsal marka tarzı duruyor güvenilir gibi geldi bana. Ticari kaygı sonuçta ama güvenmediği ürünü satarmı onuda bilemedim.Merhabalar,
Öncelikle şunu belirtmeliyim, Tero Vido markasının ilk Türkiye Distribütörü bizdik ancak şuan Depar.
Tero Vido TVPI modeli ilk çıktığında yaptığımız testlerde maalesef hayal kırıklığına uğramıştık. O sebeple o modeli satmama kararı almıştık.
Bu marka ile ilgili herhangi bir sorunuz ve talebiniz olur ise lütfen Depar ile iletişime geçiniz. Sizlere yardımcı olacaklardır.
Teşekkürler
Dedektorburada.com Team
Merhaba,Nasıl bir hayal kırıklığı. İçimdeki bütün şevki alıp götürdünüz şimdi. Çok derin değil 3 - 4metrede farki Bi maddenin varlığını göstersin yeter. 25-30 bin liralık önerebileceğiniz elinizdeki en iyi ürün hangisi sizce. Hiç alışverişim olmadı ama Depar da kurumsal marka tarzı duruyor güvenilir gibi geldi bana. Ticari kaygı sonuçta ama güvenmediği ürünü satarmı onuda bilemedim.