Servet kurtuluş
Aktif Üye
Doğrudur euro ace 350cihaz garrett euro ace galba doğru mudur?
Doğrudur euro ace 350cihaz garrett euro ace galba doğru mudur?
Bol şans.Henüz oraya gelmedim daha suan aşağı kısımdayım.
bende de aynısı var memnun musun? tek tekte fena değil.yalnız bende bazen şöyle bir sorun oluyo pil seviyesi iki dişe düşünce çıldırıyo herşeye sinyal veriyor sende de olyuyo muDoğrudur euro ace 350
Cubuga soguksaniz, cihazla bakmaniz veya baktirmaniz gerekir:Cihazdan memnunum da burda mezar çok mesela onun içinde boşluk bulmak lazım çubuk öneriyorlar sıcak bakmıyorum çubuğa
Tek tek de kaçırmıyor asla yeterki yakalasın pili 8 saat rahat gidiyor. Pil seviyesi en aşağı da düşse sorun olmuyor sende neden öyle yapıyor anlamadim ?bende de aynısı var memnun musun? tek tekte fena değil.yalnız bende bazen şöyle bir sorun oluyo pil seviyesi iki dişe düşünce çıldırıyo herşeye sinyal veriyor sende de olyuyo mu
Etrafımda benden başka bu işlerle meşgul olan kimse yok fakat aklıma yazdım bunu olurda denk gelirse baktirmayiihmal etmem.. teşekkür ederim yorumun için.Cubuga soguksaniz, cihazla bakmaniz veya baktirmaniz gerekir:
Mala Marka cihaz boslugu kacirmaz.
Killi alanlarda 13 metre, sisine gore katmanlarda da 34 metreye kadar bosluk gosterir. Etrafinizda varsa yardim isteyebilirsiniz.