Tesekkur

asyali76

Yeni Üye
Katılım
26 Mar 2018
Mesajlar
16
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Ben Enonezya.dan katiliyorum oldum olasi hic ilgi alanima girmeyen define olayina yaklasik 1 hafta once macera olsun can sikintisinan L cubuklari arastirmak isterken gercek hazinenin burdaki tecrube ve bilgi donanimina sahip ustalarin oldugunu farketdim.sitenin kurulusuna vede burdaki tecribelerini okudugum herkese sonsuz tesekkur eder ALLAH yar ve yardimciniz olsun diyorum.
dun yasadigim bir olay pirinc cubukla kayin pederin eskilerden kalma baraka tipi harebe evin avlusunda pratik yapayim derken surekli X isareti veriyordu cubuklarim ciplak olamkla birlikte elimde herhangi bir madde veya metal yoktu.ve oldugum yer yaklasik 5 santim yuksekliyinde kuru toprak zemin X isaretinin aldigi noktaya ayagimla isaret olmasi amaciyla X isareti yapatim dedim ayagimla 1 cizgi cizmemle birlikte birde baktim cizdiyim yerde eski bir para arastirdim 1971 yilina ait gumus para. tabiki burda sunu ozellikle vurgulamak istiyorum kimseyi tanimam bilmem amacim ne sitenin nede deyerli ustadlarin sahsina reklam yapmak deyildir.fakat oldum olasi nankorlukten nefret ederim buna dayanarak sitenin yapiminda emeyi gecen herkese ve ozellikle birer canli hazine olan deyerli ustalara vede tum uyelere saygilarimi sunuyorum.
 
Son düzenleme:

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
15 Ağu 2017
Mesajlar
2,508
Tepkime puanı
1,871
Puanları
23
Konum
Ankara
Bilgi paylaştıkça büyür. Herkes bildiğini kendine saklasa bugün hiçbirşey bilmiyor olurduk. Allah herkese gönlünce güzellik nasip etsin.
 

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Katılım
27 Ocak 2016
Mesajlar
6,666
Tepkime puanı
9,204
Puanları
24
Güzel duygularınız için teşekkür ederim.
Bu arada birkaç sorum olacak:
Elinizde yüzük varmıydı..? Cinsi neydi..?
Varsa hangi elinizde ve hangi parmağınızda takılıydı..?
Etrafına baktınız mı? Yakında işaret vermedi mi??
 

Tenkit

Bilgili Üye
Katılım
24 Şub 2018
Mesajlar
229
Tepkime puanı
3
Puanları
4
Evet, bu sitedeki tecrubeli arkadaslar yardimlasma ve paykasim konusunda elinden geleni yapiyor.
 

asyali76

Yeni Üye
Katılım
26 Mar 2018
Mesajlar
16
Tepkime puanı
1
Puanları
0
oncelikle siz deyil tesekkur etmek bana duser cunku assagidaki linkini verdiyim paylasiminiz beni bayagi bi kamciladi tesvik konusunda derin tecrube ve bilgi payllasimindan dolayi bir kez daha sahsinizda herkese saygilarimi sunuyorum.
ustadim elimde herhangi bir yuzuk veya bir metal yoktu ceplerimde ayni sekilde bostu isin garip tarafi yaklasik 4 metre mesafede sagim solum eski motor ve bisiklet ayni zamanda tava tencere doluydu ama cubuklar beni hic bir yone yonlendirmedi ben kendimce yurunmeye basladim 3 kez denedim hep ayni noktada X isareti veriyordu sozunu ettiyim yer bana 30 Km uzaklikta nasipse yarin tekrar gidicem.Endonezya tarihi eserlerle madenlerle dolu bir ulke cunku yaklasik 350 yil Hollanda somurgesi daha sonra Portekiz Ve japonya somurgesi altinda yasamislar. bunun yani sira bolge bolge kraliklarin cok yasandigi bir ulke eski tapinaklar cok var ama arama tarama sansin yok tabik. bu arada bu sitede cubuklarla ilgili arastirmalar yaparken sizin paylasiminizin cok etkisi oldu kayin pederin akrabasi var 100 metre mesafede ablasi ruyasinda bahcede hazine gomulu oldugunu gormus oraya gitdik parmagimda evlilik yuzugumle Pirinc L cubukla taradim hep ayni noktada X yapiyor Bakirla taradim yine ayni yerde X yapti 3 cu kez hem bakir hem pirincle taradim yine ayni noktada X yapti fakat soyle bisi varki Endonezya yesiliyi cok olan ve her tarafta bambu ve muz agaclarinin cok sik oldugu bir ulke.tarama yaptigim bahcede her taraf yesillik agaclar kokler dolu ama X yapilan yerde yaklasik 5x5 alan hic bir yesillik veya agac yok
saygilarimla

Çubukla Boşluk Bulmak ve Çubukla Değerli Maden Tespiti Yapmak BulursamKader25 | Define Sohbeti - Define İşaretleri Çözümü
 
Üst