Turko
Uzman
@Mal bulanındır hoca koş bana benziyen biri var konuda çizmişler elamanı ama olsun.
ben kızdığım zaman gözüm bazen bir takım şeyleri görmez bende renk korlugude var Türk ....O ? birde bana takmissin sen olsan ne anlarsın bak ben yaslandim artık ?Türk Türk dediğiniz sen osun seni tanıyorum dediğiniz elaman bu konudaki elaman mı ? Eğer o ise amatör birini bana yakıştırdığınız için kınıyorum sizi EL TURKO bir dünya markasıdır benzerliği olan isimler ile beni bağdaştırmak büyük kayıp taklitler sadece reklam olabilir benim yanımda tarzı secred mod beni andırıyor ama bildiğin patlak elaman camı açıp ceyran yaptırmış bol bol.
O biliyor onu bir tek @mayhem bilmez ??@Mal bulanındır hoca koş bana benziyen biri var konuda çizmişler elamanı ama olsun.
Rabbim kolaylık versin ama kilise şapel yerlere izin almak için uğraşma sıt alan diye derler senden sonra kendileri çalışma yaparlar açık arazi kaçak çay kaçak kazi her daim iyidir ...Eksik olma ustam , kulağıma küpe olsun , ihtimal üzerine de çalışma yapmaktan kaçıyorum zaten , şu ortalık duzelse hemen çıkacağım araziye , kilise alanı ve kuyular mevcut , suphelendigimiz yerler var çubuk ile sabitleyecegiz ,,, geri kalan sadece izin almak , aynı zamanda burada stajimi tamamlamaya çalışıyorum teorik olarak ,,,,
Hiçte bile ben ceylan gibi seke seke kuğu gibi süzüle süzüle konuların içinde gezerken sen sarıyordun bana niye takayım kafayı sana ne alakası var ?ben kızdığım zaman gözüm bazen bir takım şeyleri görmez bende renk korlugude var Türk ....O ? birde bana takmissin sen olsan ne anlarsın bak ben yaslandim artık ?
Turk O Turk O başlama gineHiçte bile ben ceylan gibi seke seke kuğu gibi süzüle süzüle konuların içinde gezerken sen sarıyordun bana niye takayım kafayı sana ne alakası var ?
Ayrıca sen ve ceylan bir arada düşünemiyorum ?Hiçte bile ben ceylan gibi seke seke kuğu gibi süzüle süzüle konuların içinde gezerken sen sarıyordun bana niye takayım kafayı sana ne alakası var ?
Haklısın ustam kaçak tütün zararlıdır , resmi tekelciyim bende ??Rabbim kolaylık versin ama kilise şapel yerlere izin almak için uğraşma sıt alan diye derler senden sonra kendileri çalışma yaparlar açık arazi kaçak çay kaçak kazi her daim iyidir ...
not kaçak tütün,den kacinin tekelle saatte 1 metre kazdiginiz yeri kacak tutunle 60 ila 70 cm kazarsiniz
performans düşürür ?
Krokiyi cizerek burada paylasabilirmisiniz.Değerli ustalarım bir süredir uğraştığım işaretler vardı ..işaretlerde geometri derece ve matematik kullanılarak bir kroki oluşturmuştu ..çözümünü yaptım ..çözümü sonrasında işaretlerde de olduğu gibi kuzeyden güneye 175 derece de dizilmiş 3 nokta veriyor ..yada tersi yönde dersek güneyden kuzeye 355 derece de dizilmiş 3 nokta.. noktaların ortasındaki ve güneyindeki küçücük yuvarlar murç noktası ..kuzeydeki ise kare yada dikdörtgen şeklinde murç noktası var... burası üçleme olabilirmi?? Üçleme ise hangi noktayı dikkate almalıyım??