ihya olmaya ihtiyacım yok çok şükür.Bela çıkar, musibet çıkar, işin içinden işler çıkar... Çıkarda çıkar... Dediğin gibiyse açmadıysanız doğru adrese teslim olursa sizleri ihya eder.... Lâkin İmâte de eder dikkat edin...
Reis sıkıntı gavur ifritlerdençıkıyor en çok zaten... bide papazların hapsi nedeniyle şifreye uygun hareket edilmeyince kişi de korunmuyorsa cısss...onlar kimki.
6 yaşımdan beri bulaşmaya çalışıyorlar.
kaçırma teşebbüsünde bile bulundular beni.
hadi ya güçleri yetmemiş 6 yaşındaki bir çocuğa. boş verin bunları insanları korkutmaya çalışmayın. biz sulalece uşşaki tarikatı mensubuyuz. bu cin dediginiz varlıklar. bir alem insanlar bir alem.
HZ.Murre cin padişahı. aynı zamanda müslüman ve sahabi.
turkiyede onun hükmü geçer.
onu seven ve sayan kimseye hiçbir cin musallat olamaz zarar veremez
arkeolog larla işi yok.30061977 eyvallah hemserim ama bende usta degilim. Ama sana faydasi olaca rizeli hemserim var, oda resmi kazi yapar, arkelogtur, cihaz bilgisiside fuldur
korumam var.Reis sıkıntı gavur ifritlerdençıkıyor en çok zaten... bide papazların hapsi nedeniyle şifreye uygun hareket edilmeyince kişi de korunmuyorsa cısss...
Muslimanlar kendilerine zarar vermeyene ilişmiyor...
rabbim herkesi korusun ustam.m aaşallah cesaaret tavan yapmış.rabbim seni korusun.yinede büyük konuşmamak gerek.
Ben sorunuza binaen yazdım. Ne güzel Allah hayırlı uğurlu eylesin. Utandırmasınihya olmaya ihtiyacım yok çok şükür.
bunları gerekli yere yani müzeye evrakı olarak teslim edeceğim zaten.
devlet kazansın. gayemiz bu yönde
ben mezar soyguncusu değilim.
açmam zaten.
etrafındaki emaneter yeter bana koleksiyonum için zaten
Bildiğin tipik Karadenizli geri vites olmayanlardan..geçen gün sana bir soru sordum pas geçtin şu sit alanlarında nasıl kazı yapıyorsun korkmadan? Kilisenin tavanını paletli ile açıyorsun lahitler buluyorsun? Cinleri amuda kaldırıp ağaca asıyorsun..Bana da öğret sırrını öğrencin olayım özelden yaz bana istersen..bu sırada bende Ofluyum bakrabbim herkesi korusun ustam.
dediğim gibi.
ben korkmam.
ben allah cc. dan korkarım.
lafimin arkasındayım.
abuda kaldırırım.
müslüman olmayan olanlari
oflusun işteBildiğin tipik Karadenizli geri vites olmayanlardan..geçen gün sana bir soru sordum pas geçtin şu sit alanlarında nasıl kazı yapıyorsun korkmadan? Kilisenin tavanını paletli ile açıyorsun lahitler buluyorsun? Cinleri amuda kaldırıp ağaca asıyorsun..Bana da öğret sırrını öğrencin olayım özelden yaz bana istersen..bu sırada bende Ofluyum bak
cümlemizi.Ben sorunuza binaen yazdım. Ne güzel Allah hayırlı uğurlu eylesin. Utandırmasın