yüzük olayı nedir? bir de bu tarz yerlere cin mektubu ile girilse koruyucu olarak iş görür mü? Sonuçta ev de işe yarıyor.saygıdeğer değer ustalarım ve değerli kullanıcı arkadaşlar benim bir bölgede uzun zaman yapmış olduğum arge sonucunda bir kurt ini gibi uçurumun hemen başında ağaçların altında insan eliyle örülmüş kırmızı çamurdan küçük bir duvara denk geldim lakin o güne kdr karlılaşmadığım birşeyle karşılaştım ben o bölgeye yaklaştıkça rüzgarın şiddeti yükseldi ardından birtane kertenkele beni izlediğini fark etim ben ilk başta her zmn ki doğada orda burda karşılaştığımız kertenkelelerden sandım ve bu kertenkele beni oraya yaklaştırmadı onu öldürmeye kalktım lakin ben taş atınca ortadan kayboldu ve ben nereye gidersem gideyim aynı kertenkele ile karşılaşıyorum pelimi bırakmadı ben kuran okumaya başlayınca 3 tane oldular ikitanesi kayboldu lakin ilk baş gördüğüm kertenkele asla bırakmadı peşimi ve dağın başından taşlar gelmeye başladı en sonunda gümüş yüzüğümü taktıktan sonra kuran okumaya devam etim ordan uzaklaşınca peşimi bırakıp arge yapmış olduğum bölgeye geri gitti bunun üç harflilermi veyahut ne olduğunu bilen varmıdır açıklayabilirmisiniz.
kimse ciddi bir sekilde .gormeyene kadar inanmaz. ben inanmadim . aldım başıma belayı
onemli olan ilmi buyuk birinin yaninda oralara gitmektir .yoksa birakmazlar huzur vermezler geceleri ruyanda bile
yüzük olayı nedir? bir de bu tarz yerlere cin mektubu ile girilse koruyucu olarak iş görür mü? Sonuçta ev de işe yarıyor.
ustam sözlerine itimadımız sonsuz lakin belkide o kertenkelenin yuvasıdır orası mağara dediğin yerde belki ailesi daha yeni doğmuş yavruları vardır allahın hikmetinden sual olunmaz belki analık belki babalık iç güdüsüyle seni oradan uzaklaştırmak istemiştir üzerine gelen taşlarda çok rüzgarlıktı diyorsun bunun bir etkisi olabilir son günlerde havalar serin gidiyor yurdun her kesiminde yağış var tamam 3 harflilerin varlığı şuan aldığımız nefes kadar gerçek fakat ortamdaki yanlızlığın seni iç güdüsel olarak içindeki korkuyu tetiklemiş olabilir hepimiz insanız bu olabilir bence bu hafta da birkaç kişi al yanına öyle git aynı mekana yuvası orası olduğundan yine görme şansınız yüksek fakat taş gelme veya başka göremediğin bir durum varsa en azından yanındakiler bunu hissedebilir fakat giderken bu yaşadıklarını anlatıp onlarıda etkide bırakma sadece izle