Evet doğru söylüyor..elektirik çarpar araba çarpar tern çarpar...cin sadece musallat olur uyarı ikaz yapar .. başka şeyler de yapar ama çarpma bende duymadım ...hurafelere inanmayın. çarpılma diye birşey yoktur. geçmiş olsun.
Evet doğru söylüyor..elektirik çarpar araba çarpar tern çarpar...cin sadece musallat olur uyarı ikaz yapar .. başka şeyler de yapar ama çarpma bende duymadım ...hurafelere inanmayın. çarpılma diye birşey yoktur. geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Aynen dediğim gibi hava değişikliği çarpmış.arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim ilginizden dolayı. şimdi doktordan geldim.pazar günkü keşif gezimde rakım yüksekti. tahliller temiz çıktı doktor dağ havası dokunmuştur dedi. bide vitamin takviyesi verdi.şuan çok şükür iyiyim.
ustam beni o bölgeye götüren arkadaşlar gözlerinin önündeki güzellikleri görmemişler. rahatsızlanınca fazla ilgilenemedim ancak gördüklerim orayı çözmeme yetti diye düşünüyorum. tekrar bölgeye gidecez bakalım tekrar bende aynı rahatsızlık olacakmı ayrıca fazla resim çekme imkanım olmadı. inşaallah sitede yeri yayınlayacağım.Geçmiş olsun. Gittiğin bölgedeki konuya hakim biri isen, orayı çözecek bilgiye sahip isen çalışma yapmasan da seni rahatsız edebilirler. Uyarı babında bir bulantı ve ya farklı bir şekilde. Bundan dolayı öncelikle doktora gidip bir kontrolden geçiniz eğer doktor bir şeyiniz yok derse bilin ki uyarı almışsınızdır. Hayırlı forumlar
arkadaşlar mrb. uzun zamandır araziye çıkmıyordum. dün arazideydim keşif amaçlı. devasa bir yapı bulduk. bu yapıya tırmanana kadar birşeyim yoktu tırmandıktan sonra kendimi çok kötü hissetmeye başladım.tansiyon hastasıyım ilk olarak tansiyon olduğunu düşündüm ama değildi. bende labil hipertansiyon var. tansiyonum yükeldiği zaman ensemde ve başımda şiddetli ağrılar oluyor. ancak bukez ağrı falan hiç birşeyim yoktu. içim sıkılıyordu sankim enerjim çekiliyordu. hafifte olsa ayağa kalktığımda titreme vardı ve şuan bu yazıyı yazarken bile kendimi iyi hissetmiyorum. pili bitmeye yakın oyuncak gibiyim. çarpılma falan olduğunda ne yapılması gerektiğini bilen varsa yardımcı olursa duacı olurum. şimdiden teşekkür ederim.
ustam çok teşekkür ederim. ogünden sonra içimdeki sıkıntı gitmedi. dediğinizi yapacamEkli dosyayı görüntüle 215235.
Bu süreyi birdefa okunacak.