Köksal baba.Takip ediyorum ?
Köksal baba.Takip ediyorum ?
.Bence tılsım olan yerden uzak dur. Tılsım yapan kişileri hayatına sokma.Peygamber efendimize dahi yapışmıştır büyü ve tılsım.Bu işin ciddiyetini anlamak için yeterli bence.Bulduğunu devlete ver.Karnını doyuracak kadarını kendine ayır.Nebileyim oradan kazandığını fakire fukaraya dağıt.Ondan sonra bak bakalım cin mi kalıyor tılsımmı kalıyor.Hiç sevmezler öyle şeyleri kahır olurlar.Müslümanları hariç tutuyorum.Kusura bakma pek kullanamıyorum forum u tecrübem yok umarım yazdıklarımı görüyorsundur.
Yok veremem.O konuda bir bilgim yok..
.
Benim sorumun cevabını verebilecen mi ?
Okadar yazıp anlatmak istediğimi 5 satırda anlattın.?Senin yazdığın en açıklayıcısı oldu.Ne demek maddeye etki edemezler.
Ne sanılıyor ? Öylesine yaratılmış soyut bir varlık mıdır? Aynı mekanda yaşıyoruz canlar. Yapmayın etmeyin. Onlar da biz gibi sınava tabi idrak güçleri ve nefisleri olan varlıklardır.
Farz-ı Ayn noktasında yetecek kadar ilim nasib oldu çok şükür.. Sağolasınız..Cinler maddeye etki edebilir.Belkıs ı tahtınla beraber getirebilecek şekilde.Cin tılsım vesaire konusunda merak ettiğiniz birşey varsa buradan sorabilirsiniz.