Öğrenmek bilmek kazmak çıkarmak öncelikle inanmaktan geçer herşey itikat olmalı sonra gerisi gelirYok yok siz anlatın biz dinleriz, hem bilmediklerimizide öğrenmiş oluruz![]()
Öğrenmek bilmek kazmak çıkarmak öncelikle inanmaktan geçer herşey itikat olmalı sonra gerisi gelirYok yok siz anlatın biz dinleriz, hem bilmediklerimizide öğrenmiş oluruz![]()
@kazama arkadasiza bakmayın siz o bugünlerde çok agresifKazama adlı kardeşimiz ile fikirlerimiz çok farklı nezaketen cevap vermek istemedim ama bilmemek kadar kötü bişey yok bence
Bilgi isteyen resim yollar bakar neyin ne olduğunu söylerimÖğrenmek bilmek kazmak çıkarmak öncelikle inanmaktan geçer herşey itikat olmalı sonra gerisi gelir
Az konuşmak yada çok bilenin yanında susmayı tercih ederim ama nitaratör ve mitoloji şartYok yok siz anlatın biz dinleriz, hem bilmediklerimizide öğrenmiş oluruz![]()
Kurban sadece Allah’a kurban edilir zaten cinlere değilBekçi ile anlaşan ahiretini yemiştir bir horuz kes git demezler
Mitolojiye tutkum ve hayramligim çok yüksekAz konuşmak yada çok bilenin yanında susmayı tercih ederim ama nitaratör ve mitoloji şart
Tamam işte bende onu anlatıyorumKurban sadece Allah’a kurban edilir zaten cinlere değil
Anlattığın şeyi konu olarak zaten açılımını yapmaya çalıştım ben sanırım sen farklı anladın hepsi buTamam işte bende onu anlatıyorum
Usta sadete gelelim, nedir şu pazarlık hikayesi?Az konuşmak yada çok bilenin yanında susmayı tercih ederim ama nitaratör ve mitoloji şart
Tılsımlı yerlerdeki sahiplenen cinlerle pazarlık edilmeden alamazsınız hiçbişeyiUsta sadete gelelim, nedir şu pazarlık hikayesi?
Yarısı çarpılmadan önce yarısı çarpıldıktan sonra mevzuları mı?
Gerçekten merak verdi.