Gör eserlerini Kamhi Leonard ustamBu saat olmus cay koydum demlensin icecem bi iki bardak icem yoksa uyumak zor olur valla
Gardaş benim için sorun yok nöbetciyim sabaha kadar duldur bir bardakta biz içekBu saat olmus cay koydum demlensin icecem bi iki bardak icem yoksa uyumak zor olur valla
Olsun gardaşım çay olsun gerisini ıslık çalak üfürüfür keyiftenDoldurmam mi deli kardesim cay olur ama çomağımı vermem haberin olsun.... :230:
Kim bilirki ?? demeyim burada birtek gardaşlıgım bilir hem şunun şuradında ne kaldıki ölmez sağ kalırsak@deli firat usta yasanmislik olan mesele 8 yil sonra acilan arsivlerinden mi
Vakti zamanını bekleyelim ozaman cok kurcalamadan allah herseyin hayirlisini versin ölümün de yasamaninda.Kim bilirki ?? demeyim burada birtek gardaşlıgım bilir hem şunun şuradında ne kaldıki ölmez sağ kalırsak
bak buda ilginc..elemanin biri yer tespit edip..kaveden adam aliyo 4 kisi.meskun mahale yakin.dikdortgen seklinde kazdiriyo.az ileriye sondaj attim kuyu kurdum.burayada su deposu yapcam.boru dosicem diye .inandiriyo..isciler yarisina gelince cay sigara molasi veriyo.jandarma.da naapiyonuz burda sikayet var deyince ..valla komtanim usta basi su deposuna boru dosucekmis.bize de kazin dedii..diyince.komutanda.hee tamam toplanin.borularin devami karakolda haddin gidiyoz demis..iclerinden biride zaten cayi icerken iki kere genzime kacmasindan.anladiydimdaa .bakma istee demis..karaman -Mut yolu uzerinde sit bolgesideli firat usta yasanmislik olan mesele 8 yil sonra acilan arsivlerinden mi
Devami karakoldabak buda ilginc..elemanin biri yer tespit edip..kaveden adam aliyo 4 kisi.meskun mahale yakin.dikdortgen seklinde kazdiriyo.az ileriye sondaj attim kuyu kurdum.burayada su deposu yapcam.boru dosicem diye .inandiriyo..isciler yarisina gelince cay sigara molasi veriyo.jandarma.da naapiyonuz burda sikayet var deyince ..valla komtanim usta basi su deposuna boru dosucekmis.bize de kazin dedii..diyince.komutanda.hee tamam toplanin.borularin devami karakolda haddin gidiyoz demis..iclerinden biride zaten cayi icerken iki kere genzime kacmasindan.anladiydimdaa .bakma istee demis..karaman -Mut yolu uzerinde sit bolgesi
Amin inşalla gardaşım bak bugünde tatlı sohbetle vakit su gibi geçti saat 8de ecz nöbeti biter 11.30 ta market nöbeti başlar ertesi gün pasu yatış onun için gecelerin delisiyim hepiniz Allah’a emanetsiniz selametleVakti zamanını bekleyelim ozaman cok kurcalamadan allah herseyin hayirlisini versin ölümün de yasamaninda.
Allah kolaylık versin ustam sizde Allah'a emanetsiniz selametle ustamAmin inşalla gardaşım bak bugünde tatlı sohbetle vakit su gibi geçti saat 8de ecz nöbeti biter 11.30 ta market nöbeti başlar ertesi gün pasu yatış onun için gecelerin delisiyim hepiniz Allah’a emanetsiniz selametle