yakamoz67yy
Yeni Üye
Kanala su döktùğünde suyun döküldüğü yeri değil.Kanal mezarı yağmur sularından korumak için yapılmıştır.Tahrip olmasın diye
Kardeş bu iki tepe ve kuru dere yatagı bu işaretlerin güneyindemi mesafede 280 veya 500mt miBolge evt ermeni bolgesi dogrudur.ayrica eski dere yatagi mevcut.2 tepe dusunun karsilikli ortasi eski dere yatagi.ayrica cesme mevcut lakin mesafe baya bi var.tabi nekadar eski bilemiyorum.
2 tepelik alanda bircok isaret barindiriyor.lakin bu kanalli oluk tas kuzeybati tarafinda kaliyor.Kardeş bu iki tepe ve kuru dere yatagı bu işaretlerin güneyindemi mesafede 280 veya 500mt mi
Kardeş son yükledigin fotoyu sordun2 tepelik alanda bircok isaret barindiriyor.lakin bu kanalli oluk tas kuzeybati tarafinda kaliyor.
Son yukledigim foto guneybatida kaliyor.Kardeş son yükledigin fotoyu sordun
Bu arada kardeş sen konu açtın sorulara cevap vermedin konunu takip et yanılmıyorsam dere kenarında kalp işareti diye bir konun vardı sonuç istiyorsanız lutfen konularınızı takip edin ustalara cevap verin bununda sizin manfaatiniz için yazdım kimse başka yere çekmesin selametlenKanala su döktùğünde suyun döküldüğü yeri değil.Kanal mezarı yağmur sularından korumak için yapılmıştır.Tahrip olmasın diye
Kuru dereye vadiye ne kadar mesafe deSon yukledigim foto guneybatida kaliyor.
Baştan alalım anlaşamadık bu kaya ve kuru dere veya iki tepe arasındaki tahmini mesafe ne kadarGuney tarafinda bu kaya ve istavroz isareti var.yanieski derenin guney tarafi.Ekli dosyayı görüntüle 178797
Ekli dosyayı görüntüle 178799
Iki tepe arasindaki tahmini mesafe 150 200 mtBaştan alalım anlaşamadık bu kaya ve kuru dere veya iki tepe arasındaki tahmini mesafe ne kadar
Teyit için soruyorum yön güney evetse senden birkaç işlem istiyecem iki noktayı teyit edersen ölcüp bicecez allahın izniylen gitmemiş ise sonuca gidecezIki tepe arasindaki tahmini mesafe 150 200 mt