Dedektorburada Banner Mobile

Toprak Katmanları

Dedektorburada Banner Mobile

Şahmaran41

Member
çok güvenileck bi cihaz olmasada bozuk saat misali eğer 1 er gün arayla yapılan çekimlerde aynı noktada aynı anomali yakalanıyorsa çalışılır gladyometreler sinyal emdiği için 1 saat sonra 3 saat sonra çekim yaparsan hiç bir veri alamazsın emilen anomali sinyali ancak 1 güne toparlar kendini bilginize(gömude katmanlar koruma amaçlı ve sıra ve duzene göre öneme göre yapılır her bir katman 60 /120 cm civaıdır.
Yorumunuz çok değerli çok teşekkürler üstad. Nasibimizi yılmadan aramaya devam ediyoruz . Şuanda katman irili ufaklı taşlarla dolu sanki arası harçlı gibi enteresan

Şahmaran41

Member
çok güvenileck bi cihaz olmasada bozuk saat misali eğer 1 er gün arayla yapılan çekimlerde aynı noktada aynı anomali yakalanıyorsa çalışılır gladyometreler sinyal emdiği için 1 saat sonra 3 saat sonra çekim yaparsan hiç bir veri alamazsın emilen anomali sinyali ancak 1 güne toparlar kendini bilginize(gömude katmanlar koruma amaçlı ve sıra ve duzene göre öneme göre yapılır her bir katman 60 /120 cm civaıdır.
Üstadım kazıdığımız yerin yan tarafın da su dolu bi kuyu gibi yerin hemen üstü ilk hali ve biraz eşeledğimiz hallerini atacağım yorumunuz nedir?

Ekli dosyalar

t 964 R

Aktif Üye
Üstadım kazıdığımız yerin yan tarafın da su dolu bi kuyu gibi yerin hemen üstü ilk hali ve biraz eşeledğimiz hallerini atacağım yorumunuz nedir?
ne sorunu anladım nede fotolarına bakarak anlatmak istediğini şöyle yapalın yada yapın çalıtırmayı gerektiren emareyi paylaşırsan çok iyi olur belki işaretin çalışma yaptığın yeri gösteriyordun veya o havuz gibi olan yeri belkide su tuzağına depo olarak yapılmıştır önce konumdaki işaretinizi yönleriyle beraber fotolarsan senin gözunden görebiliriz belkibirçok kıymatli ustalarımız mevcut lakin sizin sunumunuz iyi değil;kolaylıklar

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
dere yanında ise bu toprak katmanları olabilir doğal diyebiliriz emare olmadığı için pek bişey diyemem ama doğal gibi duruyor