Ben topraktan anlamam usta ama çubuk ısrarla burayı gösteriyor yan tarafında bir mezar şekli çiziyor ara koridor ve kazılan alanda değerli tespiti yapıyor hangi yöne uzaklaşsam burayı gösteriyor çubuklarBana gayet doğal geldi.İşaret başka yeri veriyor olabilir mi _?
Çubuk ustaları umarım gördüklerinde fikirlerini beyan ederler.Ben bu kısmı doğal gördüm .Şahsi fikrimdir.
Yan tarafında boşluk gösteriyor mezar şeklinde ama değerli tespitini bu kısımda veriyorToprak ilk defa sizler tarafından açılmış benimde fikrim bu yönde farklı yanı sağı solunda boşluk varsa orayı gösteriyor ola bilir cubuklar .
Çubuk ısrarla altini göstermez.Ben topraktan anlamam usta ama çubuk ısrarla burayı gösteriyor yan tarafında bir mezar şekli çiziyor ara koridor ve kazılan alanda değerli tespiti yapıyor hangi yöne uzaklaşsam burayı gösteriyor çubuklar
Uzak değil 15-20 cmYan tarafı ile işlem gören yer arası uzun değilse yönü değiştirin bu örnekleri çok yaşadık tespitiniz önemli sıkılmadan bir kaç sefer tekraryalın tespit sonra işlem .
Yanımızda değerli altın götürüyoruz bu alanla çubuğun arasına tutuyoruz yine burayı gösteriyor altın yerine minerale gitmesi normal mi ? Cihaz euro goldÇubuk ısrarla altini göstermez.
Tespitiniz mineral.