Boşluk gösteren yere doğru devam etmem gerekiyor yanicihaz ve cubuk ustalarının yazdıklarınıda dikkate alınız. bence bu ölçüler hiç bir şey deneyin şansınızı aklınızda kalmasın .
Boşluk gösteren yere doğru devam etmem gerekiyor yanicihaz ve cubuk ustalarının yazdıklarınıda dikkate alınız. bence bu ölçüler hiç bir şey deneyin şansınızı aklınızda kalmasın .
Mesajiniz da çubuk dediğiniz için bildiğimiz yalın cubuk olarak yorum yaptım.Yanımızda değerli altın götürüyoruz bu alanla çubuğun arasına tutuyoruz yine burayı gösteriyor altın yerine minerale gitmesi normal mi ? Cihaz euro gold
Altını gömmedim hayır toprağın yüzeyindeydi o şekilde baktıkMesajiniz da çubuk dediğiniz için bildiğimiz yalın cubuk olarak yorum yaptım.
Altini gömüp bir kaç gün bekledikten sonra bahsettiginiz cihaz ile altını noktaladıniz mı?
Arazi testini bizzat yapıp başarıya ulaştınız mı?
Cevap evet ise sonunu görüp değerlendirmek gerekir.
Elektronik frekans prob lu cihaz kullanıyor ustam.Mesajiniz da çubuk dediğiniz için bildiğimiz yalın cubuk olarak yorum yaptım.
Altini gömüp bir kaç gün bekledikten sonra bahsettiginiz cihaz ile altını noktaladıniz mı?
Arazi testini bizzat yapıp başarıya ulaştınız mı?
Cevap evet ise sonunu görüp değerlendirmek gerekir.
Demek istediğim şudur;Altını gömmedim hayır toprağın yüzeyindeydi o şekilde baktık