mayhem ilgin için teşekkür ederim.
SAHBAZ kardeşimizin neden böyle birşey yazdığını inanın bilmiyorum, muhtemelen yorumlarımdan ya da çözümlerimden hoşlanmıştır diye düşünüyorum.
BulursamKader25 kardeşim, kimsenin emeği boş yere değildir, Muhtemelen SAHBAZ kardeşimiz, pozitif bir durum elde edemediğinden, bir de beni konuya dahil etmek istemiş. Fark ettiyseniz, İlk baştaki mesajında birçok usta, bilgili arkadaşlarımın adı yazarken, ben darılmadım.
ÖMER HATTAB kardeşim, benim reklam ya da öyle bir gayem yok. Hiç bir zamanda olmadı. Şahbaz kardeşimizi hiç tanımıyorum gerçekten, inancı olan birisin. Allah'ın huzurunda yemin ediyorum, sanırım yeterlidir senin için.
Tüm reel ya da sanal arkadaşlarıma söylemek istediğim bir konu var;
definesohbeti gerçekten bir aile gibi idi. Herşeyi güzel, arkadaşlıkları, dostlukları bir bütün idi.
Fakat teknik bir olay beni düşündürdü, ardından iki ya da daha fazla karaktere bölünme gibi bir sistematik olayın içerisinde, yer aldığımızı gördüm.
Açıkçası ben ilk söylediğim gibi, herkese yardımcı olmayı isterim, hatta buna sevinirim.
Bu sitenin çok eski geçmişini benden daha fazla bilgi sahibi olanlarda mevcuttur. Herkes İhanet, hainlik vs gibi suçlamaları yapar.
Kimse nedendir? Niyedir? Nasıldır? gibi sorularını sormaz.
Ben "Yeniçeri" değilim; Padişahı istemezük diyeyim.
"Bir devletin devamı ve bekası, adaletle mümkün olur." Diyen biriyim.
Cümleten Selametle..