general321
Yeni Üye
Ustam derinlik ve sakıncası yoksa yapı hakkında bilgi verebilir misin?Evet arkadaşlar ?
Ustam derinlik ve sakıncası yoksa yapı hakkında bilgi verebilir misin?Evet arkadaşlar ?
Hangi görseli soruyorsunuz? İkisi de farklı veri çünkü...Ustam derinlik ve sakıncası yoksa yapı hakkında bilgi verebilir misin?
Hayır ustam, hiç bir şekilde ne uydu nede başka bir proğram kullanmıyorum. Cihaz içindeki proğram tamamen. Görseller tam filtreleme yapılmamış ham hali sayılabilir. Çok daha incelikleri var... Veri işlemeyi bilen usta kullanıcı, filtrelemeye geçmeden daha üstünden geçerken toprağın, alt tarafda ne var ne yok görebiliyor. Derinlik metre alabilmek için de bahsettiğim inceliklere geçiyor...Ustam cekimleri uydudan kordinat alarakmi yapiyorsun veriyi islemek icin surfer yada Woxler programimi kullaniyorsunuz?
1. Resim ustamHangi görseli soruyorsunuz? İkisi de farklı veri çünkü...
Ustam canlı cekim yapip toprak analiz yapiyosunuz anladigim kadariyla masala yerin altinda metal algiladi diyelim bu metalin seklini ekranda veriyormu kac metre kadar inebiliyorHayır ustam, hiç bir şekilde ne uydu nede başka bir proğram kullanmıyorum. Cihaz içindeki proğram tamamen. Görseller tam filtreleme yapılmamış ham hali sayılabilir. Çok daha incelikleri var... Veri işlemeyi bilen usta kullanıcı, filtrelemeye geçmeden daha üstünden geçerken toprağın, alt tarafda ne var ne yok görebiliyor. Derinlik metre alabilmek için de bahsettiğim inceliklere geçiyor...
Ustam, birinci görsel de yapı yok, tamamen metal veri üstelik üstteki 90cm de altdaki 2,60cm de. Tamamen metal veri. Bu görselde aynı 1.görselin filtrelenmiş hali, belli bi kısımdan sonrası aşağı doğru yansıma. 10 metrelik antenle çekildi.1. Resim ustam
Evet canlı çekim yapılıyor fakat analiz için kayıtlı gezmeniz gerekir sonra dan incelemeye alacağınız için. Kayıtsız gezerseniz sonra dan siler ama bişey farkedersiniz geri gelir kayıt düğmesine basar kayda alırsınız. Bakınız üstte paylaştım görselde, o veri tamamen belli aralıkda belli derinliğe gömülmüş veya toprakda kalmış iki ayrı metal. Kaç metreye iniyor sorusuna gelince 10 metrelik ve 25 metrelik antenlere sahip. Görmek istediğiniz metre yi de kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Genelde 5 metre de geziyorum. Yani amaca göre fonksiyon değişebiliyor...Ustam canlı cekim yapip toprak analiz yapiyosunuz anladigim kadariyla masala yerin altinda metal algiladi diyelim bu metalin seklini ekranda veriyormu kac metre kadar inebiliyor
Allah razı olsun, cümlemizin inşallah.Arkadaşım hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Nasibiniz bol olsun
Ustam merhaba,Bugün itibari ile satın aldık, belli testler sonucu... Tecrübeli kullanıcı arkadaşlardan olumlu ve olumsuz yönleri hakkında yorumlar rica ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden...