aziz nicolas
Member
Teşekkürler ederim ustam önemli bilgilerin için lakin çubukla olsun cihazlarla olsun şunbir yıldır sonuç alamaz olduk nereye gidersek sinyal bile almıyoruz 5 dedektör birden giriyoruz sahalara para çıkmasına çıkıyor lakin ya kondisyonu bozuk yada değersiz denk geliyor haliylen biyere kadar geze biliyoruz biyerde insan tıkanıyo artık yani başka örneklerde baktım bazıları çok yakın girişleri 2 belki 3 metrede olanlar var açılmış şansınızı denicez inşallah başka çare kalmadı ustam anlicağın yani Belki 50 tane güzel yerim var işaret yönünden hiç biri sonuca ermiyor ya büyük tonluk kayalarla karşılaştık yada madene düştük anlamlandıramıyoruz artık işaretlerden çok iyi anlarım nokta atışı yaparım diyen ustalarım var ise buyursun gelsinler kimleri kimleri getirdim ama sonuç hep aynı burda bilginize bişey demiyorum zaten ama artık umudumuz kırılmaya başladı diye bilirimO yapı 1 gece işlem yapılacak bir yapı deyil
Vur kaç yapamazsın dramos a 20 kişi de olsan sabaha giremezsiniz yapıya mezar odası 18 mt de olduğu düşünürsek arazi eğimine gere en az 18 mt ile 26 mt arası dramos çıkar en yakın derinlik ise en az 4 mt ile 6 arası çıkar ileri gittikçe metre yükselir zor İŞ abim hiç atraksiyon yaşamaya gerek yok kendimden biliyorum heyecan arıyorsan bilmem anma elimdeki cihaz ile çubuk verilerini alıp değerlendirme yapabilirsiniz analiz edip bizimle paylaşabilirsiniz yinede sen bilirsin insanlar yaklaşık 8ay dır mücadele ediyorlar diyer bir ekip ise 3 aydır uğraşıyor bunlar hep çubuk lar ile tespid edilip analizleri çizimleri yapıldı sonuçları ve resimleri videoları paylasacam çubuk ile yaptığımız analizleri çizimleri detayları hepsini göreceğiz başlarına bir sorun gelmezse tabi o yüzden hiç teşebbüs etme derim abim yinede sen bilirsin örnek resimleri gör kararını ona göre ver abim diyet ekip şuana kadar hiç resim göndermedi devasa kayalar Toprak dolgular mevcutmus gitmek nasip olursa onları da paylaşacağım başarılar diliyorum