svs
Engellendi
Ya ben bu tümülüse girmek isteyenlere hayret ediyorum. Kardesim girseniz de icinden cikarttiariniz sizi ele verir. Alin bi minelab 5.000 gezin etrafinı bulun bikac tane toplu isinize gucunuze bakin ya.. napacan lahiti mi satacam ? Napacan yada lahiti mi kiracan ? Yada napacan heykellerini mi toplayacan ? 3 gunde federaller biner tepenize. Devletten izin almadan tumuluste makina calistiramazsin muzeye haber vereceksin arkeolog gonderecekler egerki tumulus ise ve kazi izni cikarsa sandalyye oturacan izleyecen 6 ay sonra 1 milyon tl ni bileceksin . Tümülüs demek okey olmayan oyunda okeye dönmek demektir. Öyle kolay işler değil bu tümülüs işleri .
Size birsey diyimmi eger burasi tumulus ise makinacilara cok guzel bi yer ayarlamissiniz. Orayi tesfiye ettirdiniz ya simdi sen evde yatarken elin oglu yesfiye edilen yerden ne antiyakoslar ne obollar ne denariler ne sersertiler ne atenalar buluyorlardir.
Al bir tane minelab 5000 1 hafta gez sadece. Sana buladar diyorum. Ucuz makima gezecek yyzundekileri toplayacak arkadan minelab 5000 gezecek derindekini teabit edecek.
Keske tesfiye etmeseydiniz.
Size birsey diyimmi eger burasi tumulus ise makinacilara cok guzel bi yer ayarlamissiniz. Orayi tesfiye ettirdiniz ya simdi sen evde yatarken elin oglu yesfiye edilen yerden ne antiyakoslar ne obollar ne denariler ne sersertiler ne atenalar buluyorlardir.
Al bir tane minelab 5000 1 hafta gez sadece. Sana buladar diyorum. Ucuz makima gezecek yyzundekileri toplayacak arkadan minelab 5000 gezecek derindekini teabit edecek.
Keske tesfiye etmeseydiniz.
Son düzenleme: