Dedektorburada Banner Mobile

U işaretleri ve ortada yuvarlak

Dedektorburada Banner Mobile

daşhan11

Yeni Üye
Ustalarım eski bi kervan saray yoluna yakın U lar ve diğer ortadaki yuvarlak net ama aşınmış kaya yassı olduğu için U ların baktığı yönde kaya vs yok çok ileri gidemedim ama nasıl bi yol izlemeli

Ekli dosyalar

gizemli 34

Bilgili Üye
U dan ziyade nal işaretine benziyo o yönde araştırma yapsan daha mantıklı sanki

daşhan11

Yeni Üye
Bide nal olarak değerlendirmiştik ustam ama nalın belirginlikleri yok o tarafta kaç metrelerde yada ne gibi yerlere yoğunlaşmalı

R00T

Profesyonel
Co Admin
Önünde ufak bir su akarı ve suyun öbür tarafında taş toprak karışık Küçük yığma var ise nal olarak değerlendirilir. Ama bunda çivi izleri yok. Yinede yığma bak açık uç yönünde. Etrafı görelim bu kaya ne kadar büyük onuda görelim. Birde kendisinin kasa durumuna en son bak. Zemin altı mahzenide verebilir. Yakınında.

daşhan11

Yeni Üye
Önünde ufak bir su akarı ve suyun öbür tarafında taş toprak karışık Küçük yığma var ise nal olarak değerlendirilir. Ama bunda çivi izleri yok. Yinede yığma bak açık uç yönünde. Etrafı görelim bu kaya ne kadar büyük onuda görelim. Birde kendisinin kasa durumuna en son bak. Zemin altı mahzenide verebilir. Yakınında.
Eğimli bi arazinin orta kısımlarında yani ne zirve ne taban açık ağızlardan tarafta su akarı var şuan kuru ama detaylı foto çekebilirsem atayım ağaçlık alan

james

Member
Ustam gerekeni söylemiş, yüzde 50 işaret olarak değerlendir. Nal işareti daha derin ve güzel olur.

jeolog

Uzman
Islatip foto cekseydin daha belirgin olurlardi. Gecit olan yeri size bildirmisler.

R00T

Profesyonel
Co Admin
Jeolog usta nerelerdesiniz. Kırmızı yeleğinizide çıkatmışsınız.

jeolog

Uzman
Jeolog usta nerelerdesiniz. Kırmızı yeleğinizide çıkatmışsınız.
Root ustam nasilsiniz?
Ben cok uzun sure siteye girmedim, herhangi bir sebepten dolayi olmadi, hayatin verdigi yogunluk sebebiyle ara vereyim istedim ama bir kac sene olacagini planlamamistim. Kirmizi yelek uzerimdemiydi inan hic bilmiyorum. Ozelden mesaj atip soran da olmamis :)
Buralar cok sakin olmus, umarim herkes iyidir sagligi sihhati yerindedir.

mayhem

Co Admin
Co Admin
Hoşgeldin @jeolog usta 😊 seni görmek güzel ben çok sordum endişelendim Açıkçası .

R00T

Profesyonel
Co Admin
Root ustam nasilsiniz?
Ben cok uzun sure siteye girmedim, herhangi bir sebepten dolayi olmadi, hayatin verdigi yogunluk sebebiyle ara vereyim istedim ama bir kac sene olacagini planlamamistim. Kirmizi yelek uzerimdemiydi inan hic bilmiyorum. Ozelden mesaj atip soran da olmamis :)
Buralar cok sakin olmus, umarim herkes iyidir sagligi sihhati yerindedir.
İyiyiz şükür ustam. Sakinlik heryerde burada aynı durumda. Umarım yine burada beraber bulunuruz. Tekrardan hoşgeldiniz.