Dedektorburada Banner Mobile

Üçgen eş kenar. Nal ok bakraçlı kız

Dedektorburada Banner Mobile

paytoncu

Bilgili Üye
Cümleten selamün aleyküm.
Ustalarım arkadaş ve kardeşlerim bugün azda olsa bu bakraçlı kızdan üçgenden oktan dizili taşlardan işaretler den bahsetmek isterim. Bazı arkadaş ve ustalar bu işe karşı çıksalarda ben kendilerine bir tavsiyem var bende sizdeki eşkıya belgelerinden yok şu şuna benziyor da demiyorum sizde bulunanlar eşkıya kendi kaydettiği yazılardan ibaret ben ise alanda görebildiklerim kadarı mevcut ister krallık olsun ister eşkıya işaretleri alanda ne gördümse onu kısaca anlatmak isterim şimdiden saygılarımı sunuyorum . Burdaki dere güneye akıyor malum arazinin neredeyse ortalarında bir yer. Derenin sol tarafı tamamen kayalık lakin yere yatay kaya ha bu kayalığa belkide minare kayada diye bilirler ben isim isim bilemem. Kayalığın az aşağısından domuzları olan derenin suyu birleşir aşağıya devam eder. Bu derenin sol tarafı kayalık bir alan bu alanda toplamda 7 taş dikili taşlardan bir tanesi kum saatine benziyor bir diğeri at ayağının bilekten aşağısı yanı tırnak bölümü . Biraz üstü sivriltilmiş şekilde dikili duruyor. Az yukarısı üçgenin kuzey kenarı burda biri ayrı toplamda 4 taş dikili biri tek dere kenarında duruyor 3 adeti ise üçgenin kenarını takip ederek yukarı nala kavuşuyor . Nalın ortasında bir haç var etrafında bir kaç adet delik birde V harfi var. 3 adet peş peşe dikili taşlardan birisini bir kayaya geçirlmiş şekilde duruyor üzerinde haç var taş yüksek bir tarafı neredeyse kayalıkla düz durur halde .nalın kuzeyinde ya ok yada minare ikisinden biri güney doğu kuzey batı şeklinde sivri tarafı güney doğuya bakar şekilde duruyor . Epeyce bir ok okun ters tarafında ise omuzunda bakraç olan bir kız kızda okun ucuna doğru bakar şekilde duruyor. Kızın başında sanki taç var gibi kulaklarının üzerine püsküller inmiş bakracın bir kenarında haç işareti bir harf birde o bölgeye ait olmayan bir taş yüzeyi dışarda gömülü şekilde duruyor. Bakraçtan biraz yukarda kayalığın sedir yapan yeri var buralardada farklı işaretler var bunları es geçiyorum daha önce kimseden bu işaretler hakkında bir şey duymadım. O nedenle kafanız karışmasın diye es geçiyorum. Aynı dereyle yukarılara çıkınca burda başka bir dere daha mevcut bu dere ise güneye akarken doğuya dönerek ana dereye karışıyor az yukarısında bir fil mevcut filin duruş şekli kuzey doğu yada tam dağı filin hortumu yere uzatılmıştır şekilde dişlerinin bulunduğu yerin az gerisinde tabut gibi bir taş gömülü sırtı dışarda. Filin sağ koltuk kısmında bir haç işareti var haç yamuk üstten gelen çizgi az yamuk yapılmış ve hemen yanında bir çarpı işareti. Yere gömülü bir çok kaya var hemen hemen hepsinde farklı işaretler yapılmış kimisi oyuk kimisi kare kimi dik dörtgen . Burda bulunan dereyi yukarı kısımlara doğru devam edelim yine burdada iki dere birleşimi mevcut. Dere birleşiminden sağdakine doğru çıkınca derenin sağında tekrar yere yatay kayalıklar mevcut bu kayalığın sağ köşesinde hayvan barınağı var etrafı duvarlarla çevrili. Burda bir adam oturur halde başında bere gibi birşey var üstünde kepenek oturur halde ağzında pipo yönü güney doğuya bakar halde baktığı tarafta ise sıralı 9 domuz mevcut bu domuzlardan biri erkek diğerleri dişi. Ve bir başka domuz dere yatağına yakın bir yerde kapkara bir taşta yavrularını emzirir halde. Burdaki dere Z harfini oluşturuyor . Çobanla burdaki Z çizen yerin arası yaklaşık 1 km kuş uçumu mesafesi var. Ve burda asıl olan şeylerden biri pipo içen adamdan bir tepeyi aşınca burda güney doğuşu kuzey batılı sedir şeklinde bir kayalık mevcut burda bulunan kayalıkta yarım bir hayvan var en çok öküze benziyor boynuzları kırık öküzün arkasında küp resmi ve küpün yanında bir el resmi mevcut. Küpün biraz altındaki başka bir kayada ise bir piton yılanı mevcut üzerinde kapı işareti mevcut yılan ağzını açmış bir hayvanı yutacak şekilde resmedilmiş. Yılan 30 MT lakin yarısı dışarda içeride devamı varmı bilemedim. Dışarda olan tarafı 30 metre. Yılanın tam doğusunda sayılacak şekilde bir kayalıkta bir kerten kele yada timsah kuyruğu kesik ve burda sıra halde dizilmiş taşlar mevcut lakin bu kerten kele iskelet halinde . Bu alanda dizili bir çok taş mevcut manasını bilemedim buranın 1 km doğusuna bir kaç tepe aşımında bir tepenin yamacında bir kayalık alana geliyorsun burda kayalığın batı köşesine doğru bir yeri c harfi gibi oymuşlar lakin Altan üstten inemezsin ya merdiven yada iple inebilirsin bir yer yapılmış burda bulunan işaretleri ise bir insan ayağının dizden aşağısı yarım insan mısır firavunlarının tabutlarına benzeyen kaya şekilleri ile süslenmiş bu kayalıktan doğuya 4 dere sonra bir yamaç yer mevcut burda ise sofra taşı mevcut üserinde zincirli çakı eskiden yumulan bıçak derlerdi bu bıçaklara ekmek kadehler domuz butu lakin çakının zinciri ile domuzun butuna bağlı bu sofra denilen yer. Bu yerden iki tepe aşımı güneyinde 7 koyun bir koç birde çoban mevcut koyunların başları yere uzatılmış şekilde Koç'un arkasında çoban köpeği güneye bakar halde çoban kuzeye bakar haldeler burda bir dere batıya akıyor orda ana dereyle birleşerek güneye tekrar batıya kara hasan köprüsüyle buluşuyor. Ve yine bu alanlarda olan farklı şeylerde var ben sırasıyla anlatmak istemedim o bilgiler normalde olmayan şeyler olduğu için yanlış yorumlanmasın dolayı oraları es geçtim. Şimdi elinde belgesi olan ustalarımıza bırakıyorum yorumları nelerdir dinlemek istiyorum . Saygı ve sevgilerimle . Umuyorum ROOT ustamız tekrar kızmaz bize 🤭

Karanlik23

Member
Bakraçlı kız muhabbetine yakın kilise kale ne var? Bakraçlı kız ana kayada yukarımı tırmanır şekilde? Bakraçlı kızın haç olan kısmı üstünde çapta ya kilise yada sekili yerde açık mağara olacak yılan onun içinde mi?

paytoncu

Bilgili Üye
Bakraçlı kız muhabbetine yakın kilise kale ne var? Bakraçlı kız ana kayada yukarımı tırmanır şekilde? Bakraçlı kızın haç olan kısmı üstünde çapta ya kilise yada sekili yerde açık mağara olacak yılan onun içinde mi?
Bakraçlı kızla yılanın bir alakası yok. Yılanla arasında çok mesafe var. Bakraçlı kız dere yukarı bedeni kafası güneye dönmüş bakar halde sol omuzunda bakraç mevcut. Bu bakraçlı kızdan yukarı çıkınca avcı ve zağar köpeği mevcut bunlar fle yakın bir yerdeler. Köpek güney doğuya bakar şekilde avcı sol dizi yerde . Bu avcının arkasında ise bir vezir resmi mevcut oda hafif kuzey batılı şekilde resmedilmiş . Zaten o civarda boynunda çan otlayan öküz resmi mevcut. Sizin bu konudaki bilgi ve tecrübeniz nedir ?

paytoncu

Bilgili Üye
Bakraçlı kızın boynunda kolyesi var kolyede harf ve rakamlar mevcut . Kızdan az aşağı dere kavis çiziyor kazana benzeyen. Lakin Z değil bildiğin kazana benziyor. Bu dereye aşağıdan yukarı çıkarken kavis olan yer 3 gen yere çok yakın bir yer de kalıyor.

paytoncu

Bilgili Üye
Baktaçlı kızın omzundaki bakraçtan yukarı çıkınca o Orda bir büyük haç vardı birde başkaca şeyler çizilmişti rakamlar mevcuttu . Birde yazı vardı harfin birini söyleyeyim R harfi vardı. Burası bu alanın zirvesine çok yakın bir yerdi. Bu alanda başka şeylerde varmış ama ben tamamını gezemedim ..daha çok bilgi paylaşımı yapacağım nasipse