Usta üçgenin anlamı oda demektir ve yönü yoktur bugüne kadar gördüm üçgen odalarına dikkat ettim fakat üçgenin kısa tarafına uzun tarafınada denk geldim odanın girişini çok uzakta aramana gerek yok yakında bulman gerekli odayı bulursan boş çıkarsa vazgeçme zaten genelde boş çıkar bulduğun odanın zemininde bi giriş daha bulman gerekli yani 2 oda çıkar genelde örneklerini ben bu şekilde gördüm 2.odaya sürünerek girilir bir insanın geçeceği şekilde ve tuzaklı olma ihtimalide yüksek üçgen deyip geçmemek lazım
Demek öyle sevgili kardeşim. Eyvallah fikirlerine saygı ile yaklaşıyorum.
Yalnız burada ince bir detay var ona değinmeden geçemeyeceğim.
Burası bir yarış platformu değil define sitesi formu.
Burada sadece fikirler söylenir yarış yapılmaz. Fikirler söylenir iken de dikkatli davranılır ve bir başka arkadaşınızın sorduğu şeye hayır böyle şey yoktur denilmez. Mesela sizin dediğiniz gibi ((((((hayır üçgende yön yoktur)))))))Niçin böyle yazdığımı sorar isen çünki yönleri isteyen kişi benim Yani dardanos.. um... Eğer bir şeyler öğretmek yada bilgi vermek istiyor isen başkalarının yaptığı yada istediği şeyleri sen yargılamayacaksın. Demekki üçgende yön yok imiş?????? . Eminmisin sevgili kardeşim. Ve üçgen işaretinin odasının illaki zemin altı olduğundan da eminmisin. Ya ayakta girileecek bir yer İse????? Şayet bir arkadaşınız bir şey soruyor ise vardır bir sebebi.
Önce sabır ile bekleyeceksin ve göreceksin neden yönler istenmiş diye. Pek ala bazen bir üçgen işaretinin seni nerelere götüreceğinide bilir misin.?????. Neyse şimdi burada üstünlük taslıyormuş gibi olmayalım. İnanın böyle bazen sizler gibi farkında olmadan hemen öne atılıp bir şeyler ispat etmeye çalışan bazende bunları yapar iken farkında olup yada olmadan başkalarını kırdıklarının farkında olmuyorlar. Bakın ben bunu hep dile getiriyorum. Benim yaşım 60. 40 yıldır bu işler ile uğraşıyorum. Bu kırk yıl içinde çok yerler gezdim çok işaretlerde gördüm lakin hiç elime kazma bile almadım. Hep kendimi geliştirdim. Hep başkalarına faydalı olmak için. Lakin hiç bir kimsenin fikrine şu olmaz demedim. Olmasada söylemedim. İşte kardeşim sizdende ricam tüm fikirlere saygı ile yaklaşmanız ve sabır lı olmanız. Ben bunca yıllık tecrübeme rağmen bazen tıkanıp kalıyorum.
Bazı işler boyumu aşıyor ve çekip gidiyorum. Sizde başarılı olmak istiyor iseniz önce sabır ile sonucu beklemelisiniz . Teşekkür ederim