akıltopağı
Operatör
Ve bu kilise baskın yemiş yakılmış.Buraya 1.2.km mesafede biraz büyükçe kilise yıkıntısı var.ustam.
Ve bu kilise baskın yemiş yakılmış.Buraya 1.2.km mesafede biraz büyükçe kilise yıkıntısı var.ustam.
Bu küçük kesik ,akrep le yelkovan gibi aynı .
Ustam kusura bakmayın (şapel) anlamını yeni bildim evet sanırım alın kısmı devasa yılan olan kayalığın üstündeki düzülmüş taş larla karışık olan taş yığını küçük bir yapı yıkıntısı.Sen Batıyı bitirmeye yakın güneye geçmeye az kala.Bulman gereken toplu kayalık alanda ki mahzen önü düz toprak olabilir.Seni fazla uzağa atacağını sanmıyorum.
Kinci üçgen içinde bir üst sırtta aynı yöne bakmanı öneririm.
Bu alana yakın şapel tarzı kilise mi varmış ?
Sağol ustam ustaların her sözünü dikkatlice dinliyorum.Siz bu mevkide bir iş çıkarabilirsiniz ki işaretler varlığına delalet etmektedir.Ustaların verdiği yönleri zemini okuyarak anlamlandırısanız rahat edersiniz.Başarılar dileriz.
Biraz haklısın ustam .çubuk bende çalışmıyor .arazi okadar kayalıkki içinden çıkmak oldukça zor.ve ben yalnızım onun için tam nokta belirlemeye çalışıyorum...hepiniz sağolun .ben umutluyum amaHakında hayırlısı inşallah ustalar yardımcı olmuş olacakları kadar top sende ama senden pek umutlu değilim ??
Başta dedim hakında hayırlısı nasipten ötesi olmaz benim dediğim sen konuları ciddiye almıyorsun o manada ??Biraz haklısın ustam .çubuk bende çalışmıyor .arazi okadar kayalıkki içinden çıkmak oldukça zor.ve ben yalnızım onun için tam nokta belirlemeye çalışıyorum...hepiniz sağolun .ben umutluyum ama
Hayır ustam asla. dikkat verdiğim her cümleyi hemen ezberleyen bir yapım var sonra bir bakıyorum zihnim allak bullak içinden seçmek durumunda kalıyorum kim usta bilmeyi nce haddim olmadan cümle tartmaya başlıyorum .affola?Başta dedim hakında hayırlısı nasipten ötesi olmaz benim dediğim sen konuları ciddiye almıyorsun o manada ??
O kadar işcilik yap sonra boş bırak veya hiçbirşey koyma ,anlamsız olmaz mı.?Arazi aşağıya doğru toprak altı saklı mahzen der. Bu kadar. Baktım her fotoğrafa biri araziyi anlatan üçgen , biri saklı olanı anlatan üçgen, bir tanede yarım kalmış , üçgen işareti yapılacak iken yarım bırakılmış. Arazi boş çıkarsa şaşırma. Rast gelsin.
Hem benim için dolu boş tan ziyade sonuca ulaşmak..çok şey öğrenmiş olacam ..O kadar işcilik yap sonra boş bırak veya hiçbirşey koyma ,anlamsız olmaz mı.?
Hayır ustam asla saygı duyarım fikrinize bilgi alışverişi olur diye düşünüyorum.Tamam kızma ustam. Ben sadece gördüğümü yazdım.