Üstadlardan Destek - Define

espera

Yeni Üye
Katılım
11 Ağu 2019
Mesajlar
8
Tepkime puanı
3
Puanları
2
Selamlar DEFİNE LOKASYON RİZE .

Hikayemiz biraz geçmişli , lütfen bağlantıları birleştirin . Amcam ve eşine geçmişte büyü yapıldı , yılllarca rahatsızlıklar , duvarda yüzler görmeler tişörtteki yüz tarzı lotiflerden korkmalar sürekli rahatsızlık rüyalar gibi birçok şey yaşadılar . Çok hoca gezdiler çoğu paralarını aldı hiçbir faydası olmadı kimisi olayı anlattı böyle böyle yapıcaz dedi hiç işe başlamadan para almadan ortadan kayboldu kimisi benim gücüm yetmez dedi işin içine girmedi yıllar geçti bir dostumuzun tavsiyesiyle bir hocaya gittik kendisi yine karadenizde , kendini ruhaniyatçı olarak adlandırıyor ilk görüştüklerinde durumlarının çok kötü olduğunu söyledi ilk seansta okunan dualar kavanozda yakınan kağıtlar ws oldu ilk seansta amcamın eşi çığlıklar attı eli ayağı neredeyse yamulucak hale geldi hocamız sirke ws koklattı zamanla kendine geldi kavanozda yakılan kağıtlardan sonra kavanozun içinde yüzlerde gördü düzenli olarak hocaya gidiyorlar ve hocadan fayda görüyorlar ama kaynağı belli olmayan şekilde sürekli yeni 3 harfliler geliyor ve aileye musalllat oluyorlar , arada kan davası gibi bir durum var hocamız ölen yakılan 3 harflilerin akrabalarının yine gelip musallat olduğunu işin böyle uzayıp durduğunu söyledi . ( HOCAMIZ PARA KONUSUNUN P SİNİ AÇMAYAN ÇOK BİLGİLİ VE TANIDĞIMIZ BİR HOCA BU ARADA ) Şuanda yıllarca olduğu kötü halden daha iyi durumdalar 2 ay 1 ayda 1 tekrar gitmeleri gerekiyor çünki musallat olan 3 harfliler sürekli yenileniyor .

HER NEYSE ASIL KONUYA DÖNELİM DEFİNE

Amcam rizede köyde bulunan önündeki arazide kazma yapıyormuş , arazinin biraz önünde dikey fasulyeler var ilk kata bağlı yine o amaçla ufak bir kazma işlemi yapmış . Başladıktan sonra çok rahatsızlanmaya başlamış çarpmışlar eve girmiş koltuğa oturmuş yarım 1 saat kadar sürekli titremiş ve çok ağır şekilde çarpmışlar kendini kaybetmiş hiçbirşey yapamamış , Bu olayı hocamıza açtıklarında hocamız orda define olduğunu söylemiş yinede araziden toprak istemiş , bir arkadaşından toprağı poşete koyup getirmelerini istemişler toprağı hocaya götürdüklerinde orda kesinlikle var demiş . Başka bir tanıdığa çok faydası dokunmuş hoca ile karşılaşınca durumlardan biraz bahsetmiş amcam , oda evet sizin arazinizde var gözüküyor demiş . Amcam alanında fotoğrafını çekmeye gittiğinde yine ilki kadar şiddetli olmıycak şekilde rahatsız edilmiş velhasıl biz bu arazide birşey olduğunu düşünüyoruz , hocamız 1 kazan altın olduğunu söylüyor tılsımın olmadığını ama sahiplendiğini söylyüor ...

ŞİMDİ

Bu konularda çok bilgili teecrübeli üstadlarımız var bilgiye ihtiyacımız olan nokta şu , bu sahiplenilmiş define için en uygun çıkarma nasıl yapılabilir ? Hangi işlemler yapmalıyız nasıl korunmalıyız .. ?
 

mayhem

Co Admin
Co Admin
Katılım
18 Eki 2015
Mesajlar
5,762
Tepkime puanı
5,311
Puanları
24
Neden bir kazan . Kulbu yoksa nasıl çıkıcak koca kazan ordan :20: Vardır heralde kulpsuz kazanmı olur Ama siz hocaya sorun bu kazan kulplumu değilmi diye . Benim fikrim orda bir şey yok . Hayırlı bayramlar bu arada kurbanı bu bahcede kesseydiniz Birde baraka tarzı yer yepın gidince oraya namaz kılsın insanlar . Rahatsız etmezler artık Defineye gelirsek buda daha sonraki bir durum önce sorunu çözmek gerek :D
 

Trakyalı81

Yorumlarım 2863 sayılı kanun çerçevesindedir.
Katılım
18 Ocak 2019
Mesajlar
1,332
Tepkime puanı
2,815
Puanları
23
Konum
Tekirdağ
1931 yılında Ferdinand Porsche tarafından Stuttgart’ta kurulan firmanın ilk modeli 1948 yılında çıkan Porsche 356 olmuştur.

Aradan geçen yıllar ve gelişen teknoloji sayesinde Porsche’nin ünü giderek yayılmış, firma dünyanın en iyileri arasındaki yerini almıştır.

Müşteri memnuniyetine ve kullanıcılardan gelen taleplere verdiği önemle de tanınan Porsche, 1983 yılında tuhaf bir şikayet mektubu alır.

Yeni model araçlarını piyasaya sürdükten sonra gelen bu mektup, Danny Troatman isimli bir alıcı tarafından yazılmıştır. Kendini tanıtan adam, Porsche marka aracının her akşam gittiği marketten vanilyalı dondurma aldığında sorunsuz bir şekilde çalıştığını belirtmektedir.

Ancak ne zaman meyveli ya da çikolatalı dondurma alsa arabası çalışmamaktadır. Bunu defalarca denediğini ve her seferinde aynı şeyi yaşadığını söyleyen Troatman’ın mektubu firmanın dikkatini çekmiştir.

Hemen harekete geçen firma olayın incelenmesi için Danny Troatman’ın yaşadığı New Jersey’e bir mühendisini gönderir.

Danny Troatman ile iletişime geçen mühendis, birkaç akşam mektubun sahibiyle birlikte aynı markete dondurma almaya gider. Araba gerçekten de vanilyalı dondurma alındığında çalışmakta, farklı aromalı dondurmalardaysa çalışmamaktadır. Olaya mantıklı bir şekilde yaklaşmaya çalışan yetkili, aracın sahibiyle birlikte defalarca aynı ritüeli tekrarlar. Ve sonunda vanilyalı dondurmanın sırrını bulur.

Zira yeni modellerin soğutma sisteminde sorun vardır, bu da vanilyalı dondurma ile Porsche arasındaki bağlantıyı açıklamaktadır.

Daha açık söylemek gerekirse, vanilyalı dondurma en çok satılan çeşittir, işte bunun için de o tezgahın önünde kuyruk oluşmaktadır. Troatman’ın burada beklediği süre içinde motorun ısısı düşmekte ve araç da rahatlıkla çalışmaktadır.

Olayın farkına varan mühendis hazırladığı raporuyla birlikte firmaya geri döner ve piyasadaki araçlar toplatılarak gerekli düzeltmeler yapılır. Sonrasında da müşterilere sorunsuz bir şekilde teslim edilir. Neticede, Danny Troatman ve firmanın düşüncelere verdiği önem sayesinde problem hızlıca çözülür. Alman devi de bu hikayeyle, Porsche’nin neden bu kadar başarılı olduğunu bir kez daha kanıtlar.
 

espera

Yeni Üye
Katılım
11 Ağu 2019
Mesajlar
8
Tepkime puanı
3
Puanları
2
Yorumunuz için teşekkürler , bahsettiğim hoca daha önce eski ipek yolunda kocaelinde bir dostumuzun arazisinde bahçesinde bulunan tılsımlı defineyi çözdü , 7 metrede 2 oda buldular güzelde bir mal kaldırdılar bu detayı eklemeyi unuttum .. :)

Bu arada hocamızda bize yardımcı olucak henüz kazma işlemlerine başlamayı düşünmüyoruz onun yanında burdaki insanlarında bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istedim
 

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
Katılım
17 Kas 2018
Mesajlar
4,579
Tepkime puanı
6,057
Puanları
24
Yaş
54
espera kardeş yazdıklarını okudum hattı zatında sahiplenme olarak nitelendirilen mevzunun aslı nedir onu bilen yok açıklayabilende yok.Yılan meselesindeki zehir gibi "mal zehirli" iyide bu zehir nasıl bir şey? organikmi? kimyasalmı? gören yok, açıklayan yok..Kısaca "sahipli" iyide ne demek sahipli? varmı delili yok, bu sahipliden kastın ne olduğu açılayan mantıklı cevap oda yok? Merkez bankasının ki beğenilmiyorda? Toprak altındakinimi beğeniyolar? Sorular bitmez çünkü bilen yok :) o zaman bilinmeyene kulak vermemek lazım derim :)
 

mayhem

Co Admin
Co Admin
Katılım
18 Eki 2015
Mesajlar
5,762
Tepkime puanı
5,311
Puanları
24
Muhakkak ALLAH Herkezin gönlüne göre versin .Bizim arazimizde 2 kazan var fakat kulpları olmadığı için alamadık Umarım size nasip olur Bu kazan :)
 

espera

Yeni Üye
Katılım
11 Ağu 2019
Mesajlar
8
Tepkime puanı
3
Puanları
2
Doğru , herhangi bir dedektörle veya tespitle kontrol edilmedi ama dedektör veya herhangi cihazında bu zamana kadar mal alırken işe yaradığını görmedim . Daha öncede yaznlıca kontrolle bakarak yeri gördüğünü ve mutlak zafer elde edildğini gördüğğüm için fazlasıyla güvenimiz mevcut :230:
 

eski

Editör
Katılım
25 Ocak 2013
Mesajlar
550
Tepkime puanı
542
Puanları
11
Yaş
58
Konum
İSTANBUL - SAKARYA
Yorumunuz için teşekkürler , bahsettiğim hoca daha önce eski ipek yolunda kocaelinde bir dostumuzun arazisinde bahçesinde bulunan tılsımlı defineyi çözdü , 7 metrede 2 oda buldular güzelde bir mal kaldırdılar bu detayı eklemeyi unuttum .. :)

Bu arada hocamızda bize yardımcı olucak henüz kazma işlemlerine başlamayı düşünmüyoruz onun yanında burdaki insanlarında bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istedim
Hoca işin uzmanı, gerekli tespiti yapmış,, sonraki tespitleride başarılı şekilde yapacaktır.
Anlattığınız görmediğimiz araziye buradan bizim faydamız olmayacaktır.
 
Üst