Ustalar anlamı nedir?

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Ustalar anlamı nedir sizce
Sevgili Ustam öncelik ile Hoş geldiniz diyorum her zaman söylediğimiz gibi tek resimle bu işler zor oluyor kardeşim biraz daha geniş kapsamlı sunum yapsanız çok iyi olur çevre resimleri olsa mesela bunun çevresinde neler var bir akarsu geçiyor mu Ya da o akar suyun orada bir Değirmen var mı veyahut da o dere var ise ikiye ayrılıyor mu yani bunları hep belirtmeniz gerekiyor Mesela ben size bazı şeyler sormak istiyorum bu işarete doğal deyip geçecektir fakat oradaki delik ve üçgenimsi yapıp biraz bana doğal değil gibi geldiğinden dolayı yorum yapmak istiyorum yukarıda da belirttiğim gibi bunu iki şekilde yorumlamamız gerekiyor Öncelikle çevre ile ilgili bir oradaki işaret olabilir yani burada bir derenin ikiye ayrıldı ya da diğer suyu ele alırsak bunun bir mezar işareti olduğunu Yalnız çok önemli şahsiyetlere ait olmadığını öyle de değerlendirebiliriz Yani bunu bize en iyi şekilde anlatacak olan sizsiniz önce bize çevreden bahsedin ve mümkün ise buranın çevrede resimlerini de yükleyin lütfen buradan bir dediğim gibi Dere geçiyor mu bu dere ikiye ayrılıyor mu Ya da bu dereden bir Değirmen için özel kanal mı Yapılmış Bu kanaldan değirmene su mu geliyor idi acaba ya da bu dere var ise Tabii ki ikiye ayrıldığı zaman sağa doğru ayrılan kolunda onun kenar taraflarında bir kuyu var mıydı acaba ya da Değirmen Bu dere var ise ve ikiye ayrılıyorsa sağ Koldaki Cenap da mı kalıyor hep bunları Tabii ki bizim afaki konuşmalarımız Yani siz bize olan bir tane anlatmadan ne kadar yorum yapsak Dediğim gibi hep havada askıda kalan konuşmalar olacaktır Yalnız bir tek dediğim geçerlidir Eğer tam anlamıyla oturursa yerine çevrede Çok üst düzey olmayan mezarlarda olabilir burasının bir krokisi de olabilir

R00T

Profesyonel
Co Admin
Anlamlı bir taş. Fakat çevresi yok.
Ben derim ki çeşme akarinin hafif bayırı da bir oda.